BOND, JANE BOND

Gillian Anderson kao Jane Bond dobila i trailer! Obožavatelji: dajte joj ulogu odmah!

Gillian Anderson na premijeri Dosjea X
 Mario Anzuoni / REUTERS
Zvijezda serija Dosjei X i Pad rekla je da je zainteresirana za ulogu u sljedećem nastavku filmskog serijala o najpoznatijem britanskom i svjetskom špijunu

Gillian Anderson natuknula je da bi prihvatila ulogu u novom filmu o Jamesu Bondu, što bi je učinilo prvom ženskom osobom u kultnoj ulozi, prenosi The Guardian. Zvijezda serija Pad i Dosjei X putem je Twittera izrazila želju za preuzimanjem uloge od Daniela Craiga, koji je svojedobno najavio da više neće glumiti Bonda pritom navodno odbivši 60 milijuna funti za još dva filma u serijalu.

Anderson se tako pridružuje dosadašnjim favoritima za ulogu Bonda, Tomu Hiddlestonu (Thor, The Avengers), Idrisu Elbi (The Wire, Luther, Pacific Rim) i Damianu Lewisu (Homeland). Na kladionicama trenutno vodi Hiddlestone, a prate ga Aiden Turner (The Hobbit), Elba, Tom Hardy (Inception, The Revenant) i Lewis.

Jedan od najrevnijih obožavatelja američke glumice čak je napravio i trailer koji pokazuje da Anderson svakako ima sposobnosti odigrati tu u mnogočemu zahtjevnu ulogu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:54