Snimanje na Rabu

Glavni je lik filma patolog Fero uvučen u istragu ubojstva rumunjske transeksualne prostitutke

Sa snimanja filma
 Havc
Dugometražni film ‘Smrt djevojčice sa žigicama‘ potpisuju Zoran Ferić i Goran Kulenović

Na Rabu je, izvijestili su iz HAVC-a započelo snimanje dugometražnog igranog filma Smrt djevojčice sa žigicama. Scenarij koji potpisuju Zoran Ferić i Goran Kulenović nastao je po motivima iz istoimene Ferićeve knjige. Redateljsku palicu preuzeo je sam Kulenović, a za produkciju filma odgovorna je Livada produkcija s producentima Antunom Bahatom i Ivorom Hadžiabdićem.
Koproducenti filma su Mirsad Purivatra iz Produkcije “2006”, Dušan Kovačević iz Natenane Productions te Goran Navojec i Goran Kulenović.


Priča prati patologa Feru koji se nakon niza godina vraća na rodni otok Rab. Fero dolazi na sprovod kćeri svojega prijatelja, ali ubrzo – preko prijatelja Mungosa koji je šef policije – biva uvučen u istragu ubojstva rumunjske transeksualne prostitutke. Dok među otočkim poznanicima pokušavaju pronaći ubojicu, a krug sumnjivaca ubrzano se širi, nad Feru i Mungosa sve više se nadvija sjena velike pogreške iz mladosti. Fero obnavlja kontakt s Frankom, neostvarenom otočkom ljubavi, koja je sada u vezi sa starijim piscem. I upravo zbog duhova iz prošlosti Fero je prisiljen istragu nastaviti na svoju ruku. Rasplet priče neočekivan je i šokantan, a radnja neprestano mijenja smjer u maniri punokrvnih whodunnit trilera.


Glavne uloge igraju Ozren Grabarić, Jelena Lopatić, Goran Navojec i Borko Perić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:16