ZLATNI STUDIO

Glazbenim hitom sportaša i glazbenika zagrijavamo se za godinu punu velikih sportskih događanja

Zaprešić Boysi, Zorica Kondža i Miroslav Ćiro Blažević na svečanoj dodjeli medijskih nagrada Zlatni Studio 2019.
 Boris Kovacev/Cropix
Pripreme za televizijski spektakl, dodjelu Zlatnog Studija u izravnom prijenosu na Prvom programu Hrvatske televizije već su krenule

I dok se broje glasovi za drugi krug 15. siječnja kada ćemo saznati tko je ušao u veliku završnicu, a potom i tko će na četvrtoj dodjeli 20. veljače u rukama držati našu prestižnu statuu, ekipa koja stoji iza organizacije Zlatnog Studija, najveće medijske nagrade u zemlji, marljivo priprema program dodjele.

Unatoč činjenici što će dodjela u mnogočemu biti drugačija i izazovnija zbog okolnosti u kojima se cijeli svijet našao, televizijski spektakl u izravnom prijenosu na Prvom programu Hrvatske televizije neće izostati. Pripremaju se jedinstvena scenografija, specifične najave, jedinstveni glazbeni brojevi, a scenarij u kojem se isprepliće svih pet kategorija iz područja televizije, glazbe, kazališta, filma i radija ponudit će vrhunski televizijski program.

image
Marko Todorov/Cropix

No, prije nego što ćemo se zajedno radovati s pobjednicima, svi naši akteri, koje je nominirao žiri za svako područje, s nestrpljenjem iščekuju koga su čitatelji Jutarnjeg lista i portala jutarnji.hr gurnuli u finale.

Naime, 300 tisuća čitatelja koji su glasali u prvom krugu nastavljaju posao i od 15. siječnja svojim glasovima biraju pobjednike.

A mi ćemo se podsjetiti kako je to izgledalo u velikom Band Aidu sportaša, kojem su se na svečanoj dodjeli Zlatnog Studija 2019. godine pridružili glazbenici pa su zajedno zapjevali legendarni hit sportskog duha "Igraj moja Hrvatska", koji je ponovno aktualan jer nam u ovoj godini slijede dvije vrhunske svjetske priredbe - Olimpijske igre i Europsko nogometno prvenstvo.

image
Zlatni Studio
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:49