Wrongful Death

Glumac Eric Roberts, brat Julie Roberts, dolazi u Baranju snimati triler, glumi senatora. U filmu se pojavljuje i beskrupulozni novinar

Eric Roberts glumi i u novom hitu Babylon

 Image Press Agency/Alamy/Alamy/Profimedia/Image Press Agency/alamy/alamy/profimedia
Radnja njegovog novog filma prati čovjeka (Michael Pare) koji želi otkriti što se dogodilo s njegovim sinom, odnosno tko ga je i zašto ubio

Snimanje trilera "Wrongful Death", u kojemu glume holivudski glumci Eric Roberts i Michael Pare, počinje 5. siječnja u Belom Manastiru, u produkciji kuće Dream Team Pictures.

U Baranji se upravo završavaju posljednje pripreme seta za snimanje filma koji režira Vjekoslav Katušin, dok scenarij potpisuje Miroslav Trčak, priopćeno je. Uz dvojicu veterana u glumačkoj ekipi su još Isabella Brenza, Alexander Man, Raquel Montes, Monique Bartnik, Jenny Paris, Alona Hertha, Kristijan Glavaš, Mario Zelić.

Katušin, hrvatski producent s njemačkom adresom, u Hrvatskoj je već snimao s Ericom Robertsom, Tomom Sizemoreom i Costasom Mandylorom, a "Wrongful Death" je treći koji snima u Hrvatskoj i drugi na području Baranje.

Prošle godine ugostio je Costasa Mandylora koji je u Baranji proveo nekoliko dana, a prije šest godina i Erica Robertsa.

"Da je posjet ostavio odlične utiske govori i činjenica da će Eric Roberts i Michael Pare biti moji gosti nekoliko dana nakon snimanja i želja mi je da im pokažem što više od baranjske etno i gastro ponude", istaknuo je Katušin.

Kaže da koristi svaku priliku da dovede svoje poznate prijatelje i suradnike da upoznaju ovaj prelijepi dio Hrvatske i posebno je ponosan što će cijeli film biti snimljen u Belom Manastiru i okolici.

Radnja njegovog novog filma prati čovjeka (Michael Pare) koji želi otkriti što se dogodilo s njegovim sinom, odnosno tko ga je i zašto ubio. To nastoji doznati od Sophie McElroy (Isabella Brenza), kćeri senatora McElroyja (Eric Roberts). U priči se pojavljuju i beskrupulozni novinar, ovisnica i spletkarošica teške prošlosti.

Za 16. siječnja, najavljena je i konferencija za novinare u Hotelu Patrija u Belom Manastiru, na kojoj će biti Eric Roberts, Michael Pare te redatelj Vjekoslav Katušin i scenarist Miroslav Trčak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. ožujak 2024 13:10