IN MEMORIAM

GLUMCI I REDATELJI SE OPRAŠTAJU OD MIRJANE ROGINE 'Malo tko je bio upoznat sa nesrećama koje su te okruživale... hvala ti što smo te imali'

 HANZA MEDIA
 

Vijest o smrti zagrebačke glumice i dramske pedagoginje Mirjane Rogine, koju pamtimo po ulogama u filmovima "Tri muškarca Melite Žganjer" i "Ne dao Bog većeg zla" te seriji "Odmori se zaslužio si", rastužila je njezine brojne kolege.

Neki su se od nje oprostili emitovnom porukom na Faebooku.

Glumica Urša Raukar putem Facebooka oprostila se s kolegicom ovim riječima: "Noćas je zauvijek zaspala Mirjana Rogina, naša Mirča. Hvala Ti, mila, na svoj toplini i ljubavi koju si nam nesebično poklanjala. Hvala na Tvojoj duhovitosti koja nas je uvijek nasmijavala do suza. Hvala na Tvom velikom talentu kojim si plijenila. Hvala Ti, mila naša, što smo Te imali. Odmori se."

Redatelj Dalibor Matanić, u čijem je filmskom hitu "Blagajnica hoće ići na more" glumila, napisao je:

- Anđeo koji si toliko toga dobrog uvijek davala drugima, a malo tko je bio upoznat sa svim nesrećama koje su te okruživale... Mirjana Rogina, nikad neću dopustiti da te ovaj svijet zaboravi❤️

"Draga Mirča, hvala ti na sretnom djetinjstvu! Na igri, smijehu, ljubavi.. Zagrli mi Zvjezdanu. R.I.P.", napisao je Mislav Čavajda.

Ana Majhenić se na svom Facebooku prisjetila dragocjenih trenutaka koje je provela s preminulom glumicom.

- Draga Mirča, hvala ti na razgovorima o glumi, o životu, o Beckettu i Ionescu, akademiji, glumcima, zkm-u, na bućkanjima na Omiškim plažama, smijanjima u Grožnjanu, pričama o receptima, psima, ljubavi, prijateljima, Stanislavskom, ručku na Malešnici, smijanjima, smijanjima, smijanjima ❤, napisala je Ana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 09:23