DESTINACIJA HRVATSKA

GORAN MILIĆ O NELOGIČNOSTIMA U TURIZMU Gost u Stubičkim toplicama nazvao je inspekciju da izađe na teren jer je u sobi iza radijatora uočio pauka

Goran Milić
 Denis Ruvić / CROPIX

Goran Millić se zaputio u Zagorje kako bi popričao sa Zagorcima o turizmu. Koliko smo ponekad aspurdni u raznim kaznama, saznao je u razgovoru u Stubičkim Toplicama.

Naime, tamo je jedan gost nazvao inspekciju da izađe na teren jer je u sobi iza radijatora uočio pauka. Revna inspekcija je uistinu izašla na teren i vlasnicima dala kaznu u iznosu od 12.000 kuna. Ako to preračunamo u cijenu ulaznica za bazen, to je 240 ulaznica koje vlasnici moraju prodati odnosno gotovo mjesec dana su morali raditi besplatno.

Simpatični vlasnici kažu da se i u budućnosti ne znaju kako točno boriti protiv pauka jer je njihov objekt u prirodi, a ljeti su pauci vani. Detalje oko ovog slučaja, te koliko gosti Zagorcima ostavljaju napojnica i koliko prate Zagorce u treniranju ljubavi prema proizvodima od grožđa, saznajte u večerašnjoj emisiji Destinacija Hrvatska u 20.30 minuta na programu HTV1.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:12