POLIMAC PREPORUČUJE

Hrvati su poludjeli za Netflixovim hitom ‘Tko je Erin Carter?‘, kritičar Jutarnjeg otkriva zašto

Evin Ahmad (desno) kao Erin Carter u seriji Tko je Erin Carter?

 Left Bank Pictures - Album/Album/Profimedia
Neobično postavljeni obiteljski odnosi jedan su od najintrigantnijih aspekata serije koja je već neko vrijeme popularna u Hrvatskoj

Povijest od koje pokušavate pobjeći ponekad vas zaskoči u trenutku kada ste mislili da ste potpuno sigurno. Britanska državljanka Erin Carter (Evin Ahmad) koja živi i radi u Barceloni u Španjolskoj našla se upravo u takvoj situaciji.

Iz svoje je domovine hitno otišla, a njezini su novi sugrađani znaju kao pedantnu nastavnicu. Međutim, kada se jednog dana naše u trgovinu koju jedan nitkov pokuša orobiti, Carter ga premlati, i to baš svojski.

Policiju njezino umijeće zabrine i zaintrigira. Ona je ipak samo - nastavnica. Ili možda nije? Ako je samo nastavnica, kako se onda zna tako dobro tući? Na njezinu nesreću, život u Barceloni, do jučer siguran, uskoro se počne raspadati, a ona se mora suočiti sa svojom nasilnom i tajanstvenom prošlošću.

"Tko je Erin Carter?" već je neko vrijeme među popularnijim serijama na Netflixu u Hrvatskoj, a kritičar Jutarnjeg lista Nenad Polimac u novoj epizodi serijala "Polimac preporučuje" otkriva zašto.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 19:27