IVAN HERNANDEZ

‘I tek tako‘ smo dobili nasljednika Face. Evo tko je glumac koji je šarmirao Carrie

Poljubac na kraju serije

 Hbo Max
Hernandez je dosad ostvario gostujuće uloge u popularnim televizijskim serijama poput ‘Zakona i reda: Odjel za žrtve‘ te ‘Tračerice‘

Od prvog trena kada se pojavio u "Seks i gradu", zgodni i šarmantni, no nepredvidivi Faca, kojeg je utjelovio Chris Noth, postao je katalizator dinamičnih događanja u Carrienom privatnom životu.

Carrie (Sarah Jessica Parker) udvarača nije nedostajalo, no nijednom od njih nije pošlo za rukom ono što je uspjelo Faci.

U životu Carrie bili su i umjetnik Aleksandr Petrovski (Mikhail Baryshnikov), nezreli John Berger (Ron Livingston) i, na prvi pogled, idealan Aiden (John Corbett), no Faca je ipak zauzeo prvo mjest.

Njegova smrt u prvoj epizodi nove inkarnacije 'Seks i grada' je, stoga, mnoge šokirala. Nakon duge vladavine, Faca odlazi u povijest. U međuvremenu se Chris North suočio s mnogobrojnim optužbama metoo pokreta.

U osmijehu karizmatičnog Face više nećemo uživati, no tvorci serije "I tek tako..." pobrinuli su se da se na Carrienom putu ponovno nađe netko zbog kog će joj srce zatitrati. U zadnjoj epizodi prve sezone serije, nakon simboličnog finalnog oproštaja od Face, Carrie novi početak obilježava strastvenim spontanim poljupcem u liftu s producentom podcasta Franklyna.

Franklyn (Ivan Hernandez) se u seriji pojavljuje i prije završne epizode, no nikad u prvome planu. Nakon smrti Face Carrie utjehu prvo pronalazi u pažljivom učitelju Peteru (Jon Tenney) čije razumijevanje i blag karakter dolaze kao melem na njene emotivne rane. Peter će, čini se ipak, doživjeti sličnu sudbinu kao Aiden te brzo pasti u zaborav u prisutstvu dinamičnijeg i spontanijeg partnera koji je otpočetka, priznaje tvorac serije Michael Patrick King, bio u planu kako bi Carrie "istražila kemiju i mogućnosti", prenosi US Magazine.

U kraljevskom stilu, mogli bismo reći: "Faca je umro. Živio Faca."

Prva je sezona tek dala naslutiti što bi se moglo dogoditi između Carrie i njenog potencijalnog latino ljubavnika Franklyna, no i te su mrvice dovoljne da zagolicaju znatiželju gledatelja te ih namame da željno očekuju nastavak.

I dok čekamo drugu sezonu koja bi Carrie mogla odvesti u nove ljubavne avanture, internet se bacio u istraživanje glumca koji je dao lice novoj ljubavi Carrie Bradshaw.

Tko je dakle Ivan Hernandez?

Iako su ga, zahvaljujući uvijek popularnoj franšizi 'Seks i grad', mnogi tek sada primijetili, Hernandez je dosad ostvario razne gostujuće uloge u popularnim televizijskim serijama poput "Zakona i reda: Odjel za žrtve", "NCIS-a", "Dobre žene" te "Tračerice".

Malu je ulogu imao i u filmu "Crazy Ex-Girlfriend", a okušao se i u kazališnoj glumi na Broadwayju gdje je glumio Larryja Murphyja u predstavi "Dear Evan Hansen", Billyja Flynna u "Chicagu" te Sala u izvedbi "The Capemana", prenosi Marie Claire.

Za kazalište se zainteresirao još u srednjoj školi koja je mladim glumcima pružala priliku da nastupaju u mjuziklima, prenosi US Magazine.

"U trećem razredu su postavili mjuzikl "Sweeney Todd" i kada sam ga čuo, oduševio sam se. Tada sam prvi put čuo Sondheima. U četvrtom smo razredu radili "Evitu" i ja sam dobio ulogu", otkriva Hernandez.

Označavaju li puštanje njegovog pepela i poljubac s Franklynom novo poglavlje u Carrienom životu?; je li Carrie napokon raskrstila s Facom ili je Franklyn samo novo izdanje njenog starog znanca, otkrit će nove epizode, ukoliko serija, kako se šuška, dobije drugu sezonu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:24