TV RAT ZA GLEDANOST

Imamo brojke! Saznali smo što Hrvate najviše zanima, a to nisu ni Doris Pinčić niti Milanović

 Cropix
Superpar, Milanovićev intervju... Sve televizije sinoć su imale svoje adute, a otkrivamo što su gledatelji u najvećem broju pratili

Doris Pinčić gledatelje u Hrvatskoj zanima više nego Zoran Milanović, ali su ih oboje nadmašili nogometaši i amaterski kuhari - tako bi glasio telegrafski izvještaj o gledanosti televizijskih poslastica što su gledateljima servirane u srijedu navečer.

Jer, brojke kažu kako je slavlje Francuza na Maksimiru, odnosno utakmicu na Novoj TV u kojoj su nogometaši Francuske još jednom svladali Hrvatsku i tako došli do šeste pobjede u osam dvoboja s Vatrenima pratilo 877.152 gledatelja, dok je udio u gledanosti bio (SHR) 52,9 posto.

image
Damir Krajac/Cropix

Istovremeno, nekadašnje supružnike, Doris Pinčić i Borisa Rogoznicu, u njihovim nastojanjima da baš oni pokažu kako su super par, u RTL-ovom showu 'Superpar' gledalo je gotovo 400 tisuća ljudi.

image
Maja Bota Za Rtl

Zanimljivo je da su publici oni bili manje napeti od ekipe iz RTL-ove emisije 'Večera za 5 na selu' koja je u srijedu na toj televiziji prikazana s početkom u 20 sati, dakle u istom terminu u kojem je na HTV1 predsjednik RH gostovao kod Romana Bolkovića.

image
Zeljko Puhovski/Cropix

Prema podacima gledanosti koje smo dobili 'Večeru za 5 na selu' je u ukupnoj populaciji gledalo gotovo dvostruko više gledatelja nego intervju predsjednika Milanovića, odnosno RTL-ovu kulinarsku emisiju je pratilo skoro pola milijuna ljudi.

image
Goran Sebelic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. svibanj 2024 09:36