Od 22. prosinca

Izašao je novi trailer za očekivani ‘Matrix: Ukrsnuća‘: Evo što najavljuje

Matrix: Uskrsnuća

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
Pratimo glavnog junaka, kojeg kroz portal vode do prostorije gdje će susresti alternativnog Morpheusa

Bliži se Božić, a ljubitelji božićnog veselja već danima se uživljavaju u slavljenički duh. Sličan entuzijazam ove godine prati još jedan datum: 22. prosinca.

Naime, još otkad je prije tri mjeseca u javnost puštena prva najava za novi, četvrti dio kultne franšize Matrix, vjerni obožavatelji s uzbuđenjem prate svaku novu objavu o nastavku epskog putovanja programera Nea, kojeg glumi Keanu Reeves.

Izašao je još jedan video klip koji mami gledatelje u kina.

Jednominutni isječak iz očekivanog filma prikazuje glavnog junaka, kojeg kroz portal vode do prostorije gdje će susresti alternativnog Morpheusa (Yahya Abdul-Mateen II), okruženog projekcijama voljenog, originalnog Fishburneovog Morpheusa u nadi da će okruženje iz prošlosti pomoći ublažiti Neov nemir te ga lakše uvesti u njegovu sadašnjost.

Klip podsjeća na svima znane likove iz dosadašnja tri nastavka Matrixa, ali predstavlja i neke nove adute priče redateljice Lane Wachowski.

Ako je za vjerovati dosadašnjim najavama, film "Matrix: Uskrsnuća" oživjet će sjećanja gledatelja i podsjetiti ih zašto su se isprva zaljubili u ovaj intrigantni koncept koji ih navodi "da poput filozofa promisle o svojim iskustvima, pravoj prirodi života te bolje upoznaju kutke svoga uma".

Hoće li nas novi film samo zarobiti u nostalgiji te poslužiti isključivo kao podsjetnik na uspjeh jedne znanstvenofantastične akcijske sage ili će pak u dobro nam poznati svijet uvesti pokoji novi element iznenađenja koji bi nam mogao otvoriti nove vidike, saznat ćemo uskoro... u kinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 06:52