OGLASIO SE I CULKIN

Izašao trailer za novi film ‘Sam u kući‘, fanovi ogorčeni: ‘Disney će uništiti Božić ove godine‘

Home Sweet Home Alone trailer
 Screenshot Youtube/disney
Macaulay Culkin, koji je utjelovio Kevina McCallistera na Twitteru je komentirao novo izdanje popularnog filma

Kevin McCallister osvojio je svijet prije više od 30 godina, a ta je uloga Macaulayja Culkina vinula u svjetske zvijezde, ali uskoro dolazi novi film iz popularne franšize, no fanovi nisu zadovoljni.

Film "Home Sweet Home Alone" počeo se snimati prošle godine, a još je ranije potvrđeno da se snimanje odvija u kanadskom Montrealu. Ally Maki, Kenan Thompson, Chris Parnell, Aisling Bea, Pete Holmes i Timothy Simons samo su neki od glumaca koji su se pridružili filmu.

U kolovozu ove godine, čelnik Disneyja Bob Iger, najavio je da se snima novi nastavak filma "Sam u kući" te je objavljen i trailer koji svi željno iščekuju. Očekivano je da mnoge zanima samo informacija hoće li se Macaulay Culkin pojaviti u novom nastavku filma, no iako je prvotno najavljeno da će se i Culkin skupa s još nekoliko kolega iz prvog filma ponovno pojaviti u omiljenoj ulozi, glumac je to sada opovrgnuo.

Na Twitteru je opovrgnuo sva nagađanja. "Bok svima. Obzirom da dobivam puno upita na ovu temu, ne, neću se pojaviti u novom nastavku filma 'Sam u kući'. Svima koji su uključeni želim sreću", napisao je Culkin.

Franšiza "Sam u kući" nastala je po ideji Johna Hughesa, a prati djecu koja tijekom praznika slučajno ostaju sama kod kuće te brane svoj dom od provalnika. Iako je originalno pripadala tvrtki 20th Century Fox, sva prava danas pripadaju Disneyju, koji velike nade polaže u novi nastavak popularnih filmova.

Alex D. Linz glumio je u trećem nastavku filma iz 1997. godine, a četvrti dio objavljen je 2002. godine. "Home Alone: The Holiday Heist" film je iz 2012. godine, a sada svi željno iščekuju vidjeti koja je ideja za najnovijeg filma iz popularne franšize.

"Tužno je to koliko su uništili original", "Zašto jednostavno ne snime neki novi film", "Niti jedan novi film ne može zamijeniti klasik iz 1990. godine", "Ovo bi neke ljude trebalo stajati posla", samo su neki od ljutitih komentara obožavatelja filma iz 1990. godine koji se ne slažu da je dobra ideja snimati novi nastavak klasika. Po mnogima, Disney će uništiti Božić ove godine, a kako točno film izgleda saznat ćemo za mjesec dana.

Film će svjetlo dana ugledati 21. studenog ove godine, upravo pred sam Božić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 11:29