THE WITCHER

Izlazi prvi dio treće sezone serije koja se snimala i u Hrvatskoj; od sljedeće sezone Geralta glumi novi glumac

The Witcher

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia
U trećoj sezoni svojim ulogama Ciri i Yennefer vraćaju se i glumice Freya Allan te Anya Chalotra

Fantasy serija "Vještac" (The Witcher), temeljena na istoimenoj knjizi poljskog pisca Andrzeja Sapkowskog, o legendi o Geraltu od Rivije (Geralt of Rivia), ulazi u treću sezonu koja će se sastojati od osam epizoda koje će biti podijeljena u dva dijela. Prvi dio izlazi danas, dok će drugi biti dostupan od 27. srpnja. Serija čiju glumačku postavu predvodi britanski glumac Henry Cavill u ulozi Geralta od Rivije ("Enola Holmes", "Čovjek od čelika", "Nemoguća misija: raspad sistema", "Šifra U.N.C.L.E.") snimana je i u Hrvatskoj na Krku, u uvali Zala kod mjesta Stara Baška, piše Film New Europe.

Cavillu je ovo posljednja sezona u proslavljenoj ulozi. Geralta će u četvrtoj sezoni utjeloviti australski glumac Liam Hemsworth (franšiza "Igre gladi"), piše Collider. U trećoj sezoni svojim ulogama Ciri i Yennefer vraćaju se i Freya Allan te Anya Chalotra.

Sudeći prema objavljenim najavama, od kojih je posljednja, koja je izašla prije dva tjedna, sakupila jedanaest milijuna pregleda, niti u trećoj sezoni neće nedostajati akcijskih sekvencija, fantastičnih elemenata te izazova i nadvladavanja prepreka.

Nova sezona pratit će radnju Sapkowskijeve knjige "Vrijeme prezira".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 21:05