NIMALO SE NE KAJE

JEDAN OD TELETUBBIESA IMA MRAČNU TAJNU Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa ili Po, koji je od njih završio u porno vodama?

 INSTAGRAM

Britanska televizijska emisija Teletubbies, posebno prilagođena za bebe i predškolsku djecu, prvi put emitirala se u ožujku 1997. godine i odmah je postala hit, ali malo toga zna se o ljudima koji stoje iza popularnih šarenih likova - Tinky Winkyja, Dipsyja, Laa-Laaa i Poa.

EDITORIAL USE ONLY
Pui Fan Lee rides on the GoJetters ride during the launch of two new attractions at CBeebies Land as the Alton Towers Resort opens today to the public for the main season, Staffordshire., Image: 326487282, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Nakon što je četiri godine uveseljavala najmlađe skakučući u crvenom kostimu Poa, kojemu je posudila i glas, karijera 45-godišnje Pui Fan Lee nakratko je krenula u potpuno drugačijem smjeru.

Engleskinja je, naime, 2001. snimila vruće lezbijske scene, a njezin ljubavni klinč s drugom ženom prikazao se na francuskoj televiziji.

- Ne kajem se ni zbog čega. Prihvatila sam ulogu jer mi se u tom trenutku činila zanimljivom. Taj izlet u drugi žanr i danas doživljavam kao dio glumačkoga posla - izjavila je Pui Fan Lee, inače majka dvoje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 18:43