OMILJENA MNOGIMA

JEDNA OD NAJPOPULARNIJIH SERIJA 90-TIH GODINA 'Život na sjeveru' vraća se na TV: Neurotični liječnik dolazi na pogreb starog prijatelja...

 Profimedia, Album
 

Vraća se 'Život na sjeveru', popularna američka dramska serija koja se prikazivala od 1990. do 1995. na CBS-u, ali i na malim ekranima u Hrvatskoj. Bila je emitirana u šest sezona, a snimljeno je više od 100 epizoda.

Na veselje mnogih dogodovštine osebujnih stanovnika zabačenog gradića Cicelyja na Aljasci poput Joela Fleischmana, Maggie O'Connell, Mauricea Minnifielda, Hollinga Vincoeura, Eda Chigliaka i drugih opet ćemo gledati, jer je CBS odlučio snimiti nove epizode.

Rob Morrow reprizirat će ulogu newyorškog liječnika dr. Fleischmana, koji se vraća u Cicely na pogreb staroga prijatelja. Vrativši se na Aljasku upoznaje nove, osebujne stanovnike grada, ali i susreće se sa starim prijateljima.

On će biti i izvršni producent, a John Corbett koji je glumio Chrisa Stevensa, radijskog voditelja, spominje se kao još jedan producent iako se zasad ne spominje kao jedan od protagonista.

NORTHERN EXPOSURE-TV (1990) - BARRY CORBIN - JANINE TURNER - DARREN E. BURROWS - JOHN CORBETT - ROB MORROW - CYNTHIA GEARY - JOHN CULLUM., Image: 137066499, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use only, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Album
Profimedia, Album

Osim spomenutog dvojca, u seriji su glumili i Barry Corbin, Janine Turner, John Cullum, Darren E. Burrows, Cynthia Geary, Elaine Miles i Peg Phillips.

Scenarij će pisati Josh Brand i John Falsey, koji su kreirali originalnu seriju.

Ukoliko projekt dobije zeleno svjetlo bit će to samo jedna od mnogih nekad popularnih serija koje su doživjele veliki povratak, poput 'Roseanne', 'Will i Grace', 'Gilmore Girls' i druge.

Tijekom emitiranja serija je zaradila čak 57 nominacija za razne nagrade, a osvojila je njih 27 uključujući tri Emmyja i dva Zlatna globusa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 09:52