U OŽUJKU

Još više seksa, skandala i romantike: Uskoro stiže nova sezona Netflixove serije koja je zaludjela svijet

Serija Bridgerton

 Screenshot Youtube
Trailer za novu sezonu prigodno je objavljen baš na Valentinovo, a vjeruje se da obožavatelji serije neće biti razočarani

Obožavatelji Netflixove serije 'Bridgerton' uskoro će doći na svoje jer je izašao trailer za drugu sezonu popularne serije. Ona donosi još više seksa, više skandala i još više romantike, a trailer je prigodno objavljen baš na Valentinovo.

Popularna serija koja je zaludila svijet trebala bi se početi prikazivati 25. ožujka, a obećava još više ekstravagancije.

"Ljubav nikada ne igra po pravilima", govori Lady Whistledown, kolumnistica koja najviše voli tračeve, u najnovijem traileru i dodaje: "Dragi nježni čitatelju, jesam li ti nedostajala?"

"Dok su članovi našeg društva dovodili u pitanje moj identitet i sredstva, ova autorica je radila samo jednu stvar. Brusila svoje vještine. Ne, još bolje! Oštrila sam svoje noževe. Za sve vas", nastavlja Lady Whistledown, za koju se u finalu prve sezone ispostavilo da je zapravo Penelope Featherington, koju glumi Nicola Coughlan.

U traileru dobivamo i kratki uvid u romansu Anthonyja Bridgertona (Jonathan Bailey) i novog lika u seriji, Kate Sharme (Simone Ashley). Kada se Anthony počne udvarati njezinoj mlađoj sestri Edwini (Charithra Chandran), Kate otkriva pravu prirodu njegovih namjera - prava ljubavna veza nije visoko na njegovoj listi prioriteta, te odlučuje učiniti sve što je u njezinoj moći da zaustavi njegovu namjeru.

Međutim, njihovi verbalni 'okršaji' dovest će do toga da će se Kate i Anthony samo još više zbližiti, što komplicira stvari s obje strane.

Iako je u prvoj sezoni tumačila glavnu ulogu, Daphne Basset (Phoebe Dynevor) će se u drugoj sezoni pojavljivati kao sporedni lik, a ovaj put nećemo gledati njezina supruga, vojvodu od Hastingsa kojeg je utjelovio Rege Jean-Page.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:11