SARA STANIĆ

Kad njezina Marina pokuca na vaša vrata, slobodno je pustite u svoj dom. Počinje 4. sezona CBS-a

Glumica Sara Stanić
 Ivan Posavec
Serija Crno-bijeli svijet Gorana Kulenovića i Igora Mirkovića nastavlja se emitirati na televiziji

Nova, pandemijska pravila kažu da se za ove blagdane ne bismo trebali viđati sa svojom širom obitelji i prijateljima.

No, jednu skupinu dragih ljudi, kad nam već ovog ponedjeljka u 21 sat pozvone na vrata, možemo bez ograničenja pozvati u svoj dom. Jer vraćaju se Kipo, Žungul, Marina, Jagoda, Jura, Ksenija, Žac, Una...

Počinje četvrta sezona serije "Crno-bijeli svijet" s kojom će nam, barem malo, vjerujem, biti lakše među svoja četiri zida hibernirati do proljeća. Goranu Kulenoviću i Igoru Mirkoviću, sa svojom serijom koja se bavi zagrebačkim osamdesetima, uspjelo je nemoguće - stvorili su brojne likove za koje smo se vezali emotivno. Jedan od njih je i Marina, Kipova ljubavna meta, koju je jako lijepo utjelovila glumica Sara Stanić. Što njezin lik očekuje u novoj sezoni, pitali smo je.

- Marina se opet na svoj suptilan i nenametljiv način nađe u neočekivanim situacijama. Još je za puno tih prevrata i iznenađenja zadužen Kipo, iako je sada ona puno blaža i puno manje šokirana svojim suprugom - kaže Sara koja je s velikim zadovoljstvom pozirala Ivanu Posavcu, fotografu Magazina, koji je i sam bio jedan od važnijih protagonista zagrebačkih 1980-ih.

Kad je u proljeće prošle godine završila treća sezona "Crno-bijelog svijeta", autorska ekipa nije znala hoće li biti nastavka. Srećom, nakon negodovanja i navijanja brojnih gledatelja, u nemogućim pandemijskim prilikama snimljeno je novih 12 epizoda koje se bave događajima iz 1985. i 1986. godine. Goran Kulenović je jako zadovoljan četvrtom sezonom, no sumnja da ćemo dobiti i petu jer je, objašnjava, gotovo nemoguće raditi u tako siromašnim produkcijskim uvjetima. S druge strane, kaže da Anica Dobra - koja je neodoljiva kao Jagoda, beogradska snaga u Zagrebu, inzistira da se mora dogoditi još jedna sezona, finale. Koje je Sarino mišljenje o tome?

- Ja ću se u svemu odsad nadalje slagati s Anicom Dobrom. Kulenović nek' se ne ljuti, a Anica nek' ima ovdje napismeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 02:49