HOLLYWOODSKI TRETMAN

KAKO JE PREDSJEDNIK OSVOJIO PRVU DAMU Obamina ljubavna priča uskoro na velikim ekranima

 Screenshot

Ljubavna priča Baracka i Michelle Obame uskoro će se naći na velikim ekranima.

U središtu radnje filma pod nazivom 'Southside With You' naći će se dan kada je mladi Barack prvi put uvjerio Michelle da odu na njihov prvi spoj.

Glumica Tika Sumpter utjelovit će mladu Michelle Obamu (djevojački Robinson) u djelu koje je napisao i režirao Richard Tanne.

Zasad ni jedan glumac nije spominjan za ulogu Baracka Obame, iako The Guardian nagađa kako bi to mogao biti glazbenik Drake, glumac Michael B. Jordan ili pak Obamin imitator Jay Pharoah.

Michelle Obama je, kada su se susreli u odvjetničkoj tvrtki Sidley & Austin u Chicagu, odbila svog sadašnjeg supruga. Ona je tada bila 25-godišnja odvjetnica, a on 27-godišnji suradnik.

- Ručali smo, a on je imao na sebi sportsku jaknu i cigareta mu je visila u ustima, a ja sam pomislila 'Oh, evo ga opet. Zgodni i slatkorječivi dečko. Ovo sam već prošla' - kazala je jednom prilikom u intervjuu Michelle Obama.

Prva dama također se prisjetila kako je bilo neugodno da se počne viđati s njim pošto su bili jedini tamnoputi ljudi na poslu.

Ipak, ljubav je pobijedila sve, pa je konačno pristala izaći s njim. Na prvom spoju prošetali su Chicagom, a potom otišli u kino i na sladoled.

- Poljubio sam je i imalo je okus poput čokolade - priznao je Obama 2007. za magazin O.

Snimanje filma počet će idućeg srpnja u Chicagu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 12:35