FANOVI ODUŠEVLJENI

Konačno stigla vijest koju su svi čekali: Potvrđena je druga sezona serije ‘Squid game‘!

Squid game

 Youngkyu Park/Netflix/AFP
‘Bilo je toliko pritiska, toliko potražnje da mi ne ostavljate izbora‘ - poručio je kreator serije

Ako do sada već niste pogledali najgledaniju Netflixovu seriju "Squid game", morali ste uložiti iznimne napore da ne naletite na neki 'spoiler' na internetu jer u posljednje vrijeme svi pričaju upravo o ovoj TV uspješnici. A sada stižu sjajne vijesti za sve obožavatelje!

Scenarist i redatelj Netflixove hit serije kaže da je u 'procesu planiranja' druge sezone ove južnokorejske TV senzacije. "Bilo je toliko pritiska, toliko potražnje i toliko ljubavi kad je riječ o drugoj sezoni da mi ne ostavljate izbora", rekao je redatelj Hwang Dong-hyuk, piše The Guardian.

Krvava kritika kapitalizma ispričana kroz bitku likova koji se natječu u nasilnim izvedbama tradicionalnih korejskih dječjih igara postala je najgledanija Netflixova serija u povijesti. Nevjerojatnih 142 milijuna kućanstava pogledalo je seriju, a ušla je i među 10 najboljih na streaming-listama u 94 zemlje svijeta. Također se procjenjuje da je Netflixu osigurala zaradu od 900 milijuna dolara, prema povjerljivim dokumentima do kojih je došao Bloomberg.

Prva sezona serije završila je nevjerojatno, s Gi-hunom, pobjednikom i jedinim preživjelim u igrama, koji je odlučio razotkriti sumnjive organizatore. "Obećat ću van ovo. Gi-hun će se vratiti. On će učiniti nešto za svijet", rekao je Hwang.

Ostali detalji ostali su visjeti u zraku. "Druga sezona mi je u glavi. Trenutno sam u procesu planiranja. Mislim da je još prerano kazati kada i kako će se druga sezona dogoditi", dodao je.

Netflix je u međuvremenu pokušao malo ublažiti očekivanja gledatelja. "Još se raspravlja o drugoj sezoni, još nije potvrđena", rekao je njihov glasnogovornik, no nema sumnje da je potražnja zaista velika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 23:49