POČINJU SNIMANJA

KREĆE NOVA SEZONA POPULARNOG HRT-ovog SHOWA 'THE VOICE' Pogledajte tko su novi članovi žirija, od starih je ostao samo Ivan Dečak

 Biljana Blivajs / CROPIX
 

Ovih dana počinju snimanja za novu, treću sezonu popularnog HRT-ovog showa The Voice. Emitiranje će početi u subotu 7. prosinca, i to audicijama.

Za sudjelovanje u 3. sezoni The Voicea se prijavilo više od dvije tisuće kandidata, a nakon predizbora je poziv za snimanje Audicija dobilo samo njih 79.

Mentori će im biti Massimo Savić, Ivana Vrdoljak Vanna, Davor Gobac i Ivan Dečak.

Kandidati će na Audiciji pokušati oduševiti mentore i natjerati ih da im se okrenu kako bi ušli u njihov tim. Kao i do sada, ako se nekom kandidatu okrene više od jednog mentora, natjecatelj sam donosi odluku o tome u čiji tim ulazi. U pratnji natjecateljima će u ovoj sezoni na Audicijama moći biti i obitelj i prijatelji, koji će sada biti u studiju pa će ih natjecatelji moći vidjeti.

Prvo će se emitirati pet emisija Audicija, slijede Nokauti u tri emisije. Tada će samo šest kandidata nastaviti rad u svakom timu. Neki od njih će ići dalje izravno, a neki će se za to morati boriti dodatnom izvedbom, javlja HRT.

Po šest natjecatelja svakog tima ulazi u jednu emisiju Dvoboja, gdje će pjevati u duetu, a nakon toga će se najbolji izboriti u prolazak u emisije Uživo. Mentori će pritom moći 'preoteti' i po jednog natjecatelja iz ostalih timova.

U prvoj emisiji uživo ulazi 16 natjecatelja. Na kraju prve emisije, svakom mentoru preostaju po dva natjecatelja. Jednoga biraju sami mentori, a drugoga gledatelji. Veliko finale treće sezone The Voice predviđeno je za 22. veljače 2020. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 03:43