POTVRĐENE GLASINE

Kultna serija ‘Seks i grad‘ dobiva nastavak, no jedna vijest obožavatelje je šokirala

Kristin Davis, Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker i Kim Cattrall
 Courtesy Everett Collection/Everett/Profimedia
Serija je pratila životne i ljubavne peripetije prijateljica Carrie Bradshaw, Mirande Hobbes, Charlotte York i Samanthe Jones

Američka streaming platforma HBO Max objavila je da će kultna HBO-ova serija "Seks i grad" dobiti nastavak "And Just Like That...", piše The Guardian.

Dugo se pričalo o tome da će streaming i video-na-zahtjev platforma u vlasništvu prestižnog kablovskog kanala na neki način oživjeti obožavanu seriju koja se emitirala od 1998. do 2004. godine.

Glasine su potvrđene u nedjelju navečer kada su glumice Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis na društvenim mrežama objavile najavu serije "And Just Like That...".

Izvršni producenti serije bit će Parker, Davis, Nixon i Michael Patrick King, koji je producirao originalnu seriju te filmove "Seks i grad" te "Seks i grad 2" koji su izašli 2008. i 2010. godine.

Glumica Kim Cattrall koja je u seriji igrala Samanthu Jones neće se pojavljivati u najavljenom nastavku.

Serija "Seks i grad" pratila je životne i ljubavne peripetije prijateljica Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Mirande Hobbes (Cynthia Nixon), Charlotte York (Kristin Davis) i Samanthe Jones (Kim Cattrall). "Seks i grad" adaptacija je istoimene knjige spisateljice Candace Bushnell, a napisao ju je američki scenarist i producent Darren Star.

Seriju su mnogi hvalili zbog iskrenog prikaza seksa dok su je drugi kritizirali zbog neozbiljnog pristupa nekim problemima. Serija je tijekom emitiranja osvojima sedam nagrada Emmy i osam Zlatnih globusa.

Filmovi koji su snimljeni nakon emitiranja serije bili su komercijalno uspješni, međutim kritičari ih smatraju daleko inferiornijima u odnosu na seriju. Oba filma režirao je King, izvršni producent "And Just Like That...".

Kako kažu iz Warner Medije, vlasnika platforme HBO Max, nova će serija gledateljima pokazati kako se Carrie, Miranda i Charlotte snalaze u svojim 50-ima.

Serija bi se trebala početi snimati krajem proljeća ove godine u New Yorku, a činit će je 10 epizoda u trajanju od 30 minuta.

Datum emitiranja još nije poznat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 07:08