REGIONALNA PREMIJERA FINALNE SEZONE

LJEPOTICA I ZVIJER 4 Uzbudljiva akcija umotana u ljubavnu priču s velikom dozom fantastike

Posljednja sezona serije sadrži ukupno 13 epizoda i u našoj regiji će se premijerno moći pogledati na AXN Adriji od 24. kolovoza

Finalna, četvrta sezona znanstveno fantastične serije 'Ljepotica i zvijer' premijerno će se početi prikazivati od srijede, 24. kolovoza na AXN Adriji.

Oslanjajući se tek u manjoj mjeri na istoimenu bajku moderna verzija 'Ljepotice i zvijeri' u centar zbivanja, osim ljubavne priče, stavlja i napetu akcijsku dramu. Kao dijete Catherine Chandler svjedočila je ubojstvu svoje majke te bi I sama nastradala da je netko ili nešto nije spasilo. Devet godina kasnije Catherine je detektivka u njujorškoj policiji I suočava se sa slučajem Vincenta Kellera, bivšeg vojnika koji je navodno poginuo u borbi, ali je zapravo živ. Upoznajući ga Catherine saznaje više o umorstvu svoje majke, ali i što Vincent zapravo je.

Vincent Keller, vojnik na službi u Afganistanu bio je dio eksperimenta Operacija Muirfield koja ih pretvara u supervojnike. Vincentov DNK je mutirao omogućivši mu da se pretvori u čudovište svaki put kad je u opasnosti. Vojni eksperiment je vremenom zaustavljen jer je izmakao kontroli, a Vincent je lažirao vlastitu smrt i sakrio se u New York.

Tijekom dosadašnje tri sezone Catherine i Vincent pokušavaju sakriti mračne tajne od kojih su satkani njihovi životi, dovodeći pritom i bliske ljude u smrtnu opasnost. Prepreke koje prelaze u konačnici ih ipak zbližavaju te u četvrtu sezonu ulaze kao muž i žena.

Uzbudljiva akcija umotana u ljubavnu priču s velikom dozom fantastike i nadrealnog donijela je seriji čak šest People’s Choice nagrada – dva puta Kristin Kreuk za ulogu Catherine Chandler te četiri za sam serijal (2013. za Najbolju novu seriju i 2014.-2016. za Najbolju znanstveno fantastičnu seriju). Ogroman globalni uspjeh ponajviše duguju atraktivnom glavnom paru Kristin Kreuk i Jay Ryan (Vincent Keller) koji su potpuno zaludili fanove diljem svijeta, poznate kao “Beasties”. Uz njih dvije najvažnije role cijele serije, pa tako i četvrte sezone, igraju Austin Basis (kao J.T. Forbes) i Nina Lisandrello (Tess Vargas).

Posljednja sezona serije sadrži ukupno 13 epizoda i u našoj regiji će se premijerno moći pogledati na AXN Adriji. Emitiranje kreće u 24. kolovoza u stalnom tjednom terminu srijedom od 21:50.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:02