NOVI IZAZOV ZA LEGENDARNOG LIKA

MORA SKUPIT' SVE - DOBRE OCJENE!? Ash iz Pokémona napokon krenuo u školu! Nije valjda odustao od svog glavnog cilja...

 @REMURINLOVE13 / Twitter

U novoj anime seriji temeljenoj na plantarno popularnoj Pokémon franšizi imena 'Pokémon Sun and Moon' ('Pokémon Sunce i Mjesec') glavni će lik Ash prvi puta zakoračiti u školske klupe, piše Kotaku.

Anime serija 'Pokémon Sun and Moon' temeljit će se na nadolazećoj istoimenoj igri za Nintendo 3DS platformu.

Informacija koja je sve ljubitelje Pokémona u svim oblicima zasigurno ispunila iščekivanjem pojavila se u jednom japanskom časopisu.

'Ash ide u školu! Početak je to studentskog života koji do sada nije postojao. Hoće li uspjeti maturirati?!', piše u časopisu.

Radnja pojedinih epizoda raznih Pokemon serija bila je smještena u školu ili u ljetnu akademiju, međutim izuzev tih pojedinačnih slučajeva serije se nisu na sveobuhvatan način bavile Ashevim školovanjem.

Znači li ova vijest da je Ash odustao od svog životnog puta da postane Pokémon majstor? Vjerojatno ne, no pitanje je hoće li ga škola na tom putu usporiti ili ubrzati.

Svaka Pokémon anime serije bazirane su na Pokémon video igrama, premda im se priče u određenim detaljima razlikuju. Emitiranje serije Pokémon počelo 1997. godine, a do sada je prikazano 13 sezona i preko 650 epizoda serije.

Franšizu Pokémon kreirao kreirao je 1995. godine Satoshi Tajiri. Premda je Nintendo vlasnik zaštićenog znaka Pokémon, tri tvrke kontroliraju autorska prava. Pokémon medijska franšiza, u koju ulaze video igre, filmovi, serije i igračke danas vrijedi 46 milijardi američkih dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:30