‘BLAGO NAMA‘

Na RTL stiže nova serija, a glumci su presretni: ‘Jedva smo dočekali vratiti se na set‘

“Blago nama”
 Maja Bota Za Rtl
Glavne uloge pripale su Enisu Bešlagiću, Žarku Radiću, Hristini Popović, Tari Rosandić, Filipu Križanu te Zlatanu Zuhriću Zuhri

Na RTL-u uskoro počinje prikazivanje nove humoristične serije "Blago nama", u kojoj su glavne uloge pripale Enisu Bešlagiću, Žarku Radiću, Hristini Popović, Tari Rosandić, Filipu Križanu te Zlatanu Zuhriću Zuhri. Serija donosi priču o sukobljenim karakterima i odnosima punim šaljivog nerazumijevanja među članovima iste obitelji koja, djelomično prisilno, mora živjeti pod istim krovom.

image
Maja Bota Za Rtl

Kod Borisa i Ane, mladog, pomalo uštogljenog i ambicioznog bračnog para, nenadano se useljava njezina sestra s cijelom svojom prilično opuštenom i glasnom obitelji, a s njom stiže i njihov otac, čangrizavi umirovljenik.

image
Maja Bota Za Rtl

A kad se toliko šarolikih karaktera nađe na istome mjestu, smijeh i dobra zabava su zajamčeni. Razlike među generacijama, ponekad zamršeni bračni i roditeljski odnosi, "ljubav" tasta i zetova, ili svekrve i snahe, samo su neke tipične situacije s kojima se vrlo lako može poistovjetiti baš svaki gledatelj, poručuju s RTL-a.

image
Maja Bota Za Rtl

- Mislim da će publika sa zadovoljstvom gledati epizode sa svojom obitelji, zabavit će se, a smatram da nam u ovom trenutku to najviše treba. Gledatelji mogu očekivati seriju u kojoj će prepoznavati situacije koje su stvarne, i koje su svuda oko njih. Atmosfera je odlična! Što duže radimo, to bolje prisvajamo likove koje tumačimo - ističe Enis Bešlagić, koji je na čelu glumačke ekipe serije, čije je snimanje zbog koronavirusa bilo proljetos prekinuto.

image
Maja Bota Za Rtl

- Naravno da je pandemija usporila rad na seriji, posebno jer se naše radno mjesto sastoji od velikog broja ljudi koji surađuju, ali zahvaljujući dobroj organizaciji RTL-a, uspjeli smo nastaviti sa snimanjem bez poteškoća, poštujući sve mjere - kaže Hristina Popović, dok Tara Rosandić dodaje:

image
Maja Bota Za Rtl

- Vratiti se na set bilo je neobično nakon iskustva karantene, ali bili smo sretni što uopće možemo biti u grupi ljudi, znajući da se poduzimaju sve mjere za našu sigurnost. Laknulo nam je da možemo završiti posao koji smo započeli, i dovršiti seriju koju sada samo još više želimo pokazati publici, kako bismo im barem nakratko olakšali pokoji dan - rekla je glumica.

image
Maja Bota Za Rtl
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. ožujak 2024 13:09