ZA MIKROFONOM...

Na Zlatnom Studiju Goran Navojec otkrio je skriveni talent i šokirao svoje kolege sa scene

Naš proslavljeni glumac Goran Navojec oduševio unikatnom izvedbom pjesme "Ča smo na ovom svitu" Tome Bebića
Goran Navojec na prošlogodišnjoj svečanoj dodjeli Zlatnog Studija
 Tomislav Kristo/Cropix

U iščekivanju finalista u pet različitih kategorija, a potom i velikog finala ovogodišnje medijske nagrade Zlatni Studio, koji će se održati u HRT-ovu studiju "Anton Marti" 20. veljače, prepričavaju se zgode i nastupi koji su proteklih godina obilježili dodjelu.

Tako je specifičan bio i lanjski iskorak našeg proslavljenog glumca Gorana Navojca, koji je unikatnom izvedbom pjesme "Ča smo na ovom svitu" Tome Bebića ostavio publiku ispred malih ekrana, ali i sve sudionike ovog spektakla, bez daha.

image
Goran Navojec
Damir Krajac/Cropix

Naime, Goranov specifičan vokal i boja glasa dali su idealnu izvedbu za pomno osmišljeni omaž za sve velike umjetnike koji su nas napustili u protekloj godini, a kojih smo se prisjetili u trominutnom nastupu, dok su se na velikom LED ekranu izmjenjivali portreti.

I sam Goran bio je izuzetno iznenađen jakim emotivnim reakcijama kolega, ali i običnih ljudi, pa je tom prigodom kazao kako mu telefon nije prestajao zvoniti, što ga je vrlo dojmilo, baš kao i poruke koje je neprestano dobivao. Svakako, bio je to je jedan od nastupa koje će pamtiti zauvijek.

image
Ante Gelo i Goran Navojec
Tomislav Kristo/Cropix

Navojec se, pak, pokazao vrlo vještim pjevačem pa je uz oduševljenje publike, koja je izvikivala glazbene želje, uhvatio mikrofon i nakon svečane dodjele Zlatnog Studija na HRT-u.

image
Ante Gelo, Goran Navojec, Iva Ajduković, Alen Đuras i Bruna Oberan
Tomislav Kristo/Cropix

Uz Antu Gelu na gitari te uz prateće vokale Ivu Ajduković, Alena Đurasa i Brunu Oberan, sjajno raspoloženi Navojec bio je jedan od glavnih zabavljača na partiju koji je uslijedio istu večer u Matis Absolute Loungeu.

image
Zlatni Studio
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. siječanj 2021 00:03