AKCIJSKI SPEKTAKL

NAGRADNI NATJEČAJ: POSTANI NAJPOZNATIJI TAJNI AGENT NA SVIJETU! Vodimo vas u stilu na hrvatsku premijeru filma SPECTRE

Britansko veleposlanstvo, Continental film i Jutarnji list vode te double-deckerom na hrvatsku premijeru filma SPECTRE!

Jedan od najiščekivanijih filmova posljednjih nekoliko godina, SPECTRE, od četvrtka, 5. studenog konačno dolazi u domaća kina i IMAX. Riječ je o dvadeset i četvrtom nastavku najdugovječnije filmske franšize svih vremena – one o najpoznatijem tajnom agentu na svijetu: Bondu... Jamesu Bondu. Uz dolazak akcijskog spektakla kakvog dugo nismo vidjeli, Britansko veleposlanstvo u suradnji sa službenim distributerom Continental filmom i Jutarnjim listom organizira nagradni natječaj za sve one koji žele na jednu večer postati tajni agenti 007!

Sve što trebate učiniti je ispuniti obrazac u kojem nam osim vaših podataka navedite i zašto baš vi želite biti James Bond na jednu večer. Nagrada je zbilja prvoklasna: dolazak u stilu na hrvatsku premijeru filma SPECTRE posebno dizajniranim autobusom na kat (double-deckerom) koji će vas provozati gradom, odnosno od Britanskog trga pa sve do kina Cineplexx City Center one East gdje će se svečana premijera održati. U nagradnom natječaju sudjeluju svi oni koji nam do petka, 30. listopada do 15 sati pošalju ispunjeni obrazac .

O čemu se radi u filmu? Tajanstvena poruka iz njegove prošlosti poslat će tajnog agenta Jamesa Bonda (kojeg je po četvrti puta utjelovio Daniel Craig) u misiju u Mexico City te naposlijetku u Rim gdje će upoznati Luciju Sciarru ( Monica Bellucci), prekrasnu i misterioznu udovicu poznatog kriminalca. Bond će se infiltrirati na tajni sastanak i otkriti postojanje zlokobne organizacije poznate pod imenom SPECTRE.

Zastrašujuća povezanost

U međuvremenu u Londonu, Max Denbigh ( Andrew Scott) – novi direktor odjela za nacionalnu sigurnost, istražuje Bondove ranije zadatke i traži razloge zbog čega je MI6 kojeg vodi M ( Ralph Fiennes) uopće potreban. Bond potajno zatraži pomoć od Moneypenny ( Naomie Harris) i Q-a ( Ben Whishaw) kako bi pronašli Madeleine Swann ( Lea Seydoux), kćerku njegovog neprijatelja Mr. Whitea ( Jesper Christensen) kod kojeg se nalazi trag koji vodi do otkrivanja SPECTRE. Kao kćerka ubojice, Madeleine shvaća Bonda više od bilo koga drugoga.

Kako se Bond približava srcu SPECTRE uskoro saznaje za zastrašujuću povezanost između sebe i neprijatelja kojeg pokušava pronaći, a kojeg u filmu tumači dobitnik dvije prestižne nagrade Oscar Christoph Waltz.

Pogledajte kino najavu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:33