Spider-Man

Najnoviji film o čovjeku-pauku tijekom vikenda zaradio čak 253 milijuna dolara

Zendaya i Tom Holland 

Treći je to najbolji rezultat svih vremena u SAD-u. U glavnoj je ulozi ovaj put Tom Holland

"Spider-Man: Put bez povratka", najnoviji film o pustolovinama čovjeka-pauka, ostvario je treći najbolji rezultat svih vremena u Sjevernoj Americi, zaradivši za vikend 253 milijuna dolara, pokazuje privremena procjena specijalizirane agencije Exhibitor Relations objavljena u nedjelju.

Ovaj film koji su s nestrpljenjem iščekivali Hollywood i filmska industrija koju je pandemija covida-19 bacila na koljena, pretekli su samo "Avengers: Endgame" (357 milijuna dolara) i "Avengers: Infinity War" (258 milijuna) u analima najgledanijih filmova u Sjedinjenim Državama i u Kanadi, navodi mrežna stranica Box Office Mojo.

Ovo je ujedno i najgledaniji film studija Sony, piše mrežna stranica Deadline.

"Spider-Man: Put bez povratka" treći je film u kojemu popularnog čovjeka-pauka glumi Britanac Tom Holland. I prošle epizode u kojima su crveno-modri kostim nosili Tobey Maguire i Andrew Garfield, doživjeli su rekordnu gledanost u kino dvoranama.

Priča se nastavlja ondje gdje završava "Daleko od kuće" (2019.), sa Spider-Manom čiji pravi identitet, Petera Parkera, javno otkriva opaki Mysterio.

Srednjoškolac očajnički pokušava ponovo postati anoniman uz pomoć drugog Marvelova lika, Dr. Strangea kojeg glumi ništa manje popularan Benedict Cumberbatch.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. ožujak 2023 13:40