ČADEŽOVA TV KOLUMNA

Najstroži član žirija ‘Masterchefa‘ ispljunuo je loš zalogaj. Kamera to nije prikazala, kao da je kakav pornografski čin

Goran Kočiš, Stjepan Vukadin i Mario Mihelj

 Darko Tomaš/Cropix
Kuhanje je težak posao i moraš u njega biti zapravo i zaljubljen da bi izdržao u njemu profesionalno
Kuhanje je težak posao i moraš u njega biti zapravo i zaljubljen da bi izdržao u njemu profesionalno

Ovaj program traje zbilja dugo za televizijske kriterije - sad ide osma sezona, s tim da je bilo duljih stanki, budući da je prva sezona emitirana još prije 14 godina. Zabavne emisije najčešće služe za zabavu publike, a sami natjecatelji, osim eventualne novčane nagrade, nemaju neke dugoročne koristi od njih. Štoviše, jedino štetu, pogotovo oni koji vlastitu iznenadnu popularnost dožive kao životnu kvalitetu. Biti popularan jest isto što i razboljeti se akutno. Temperatura raste, a zatim dolazi osjećaj slabosti te na koncu ne ostane ništa osim tebe samog, samo malko oslabljenog. Mnogi nakon što "ozdrave" shvate da je život negdje - drugdje.

Sudionici "Masterchefa", dakle mnogi pobjednici i finalisti, nakon što završi sezona zbilja se trajno posvete kuhanju i zapravo hob...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. prosinac 2025 14:49