Canary Black

Nestvarne scene na Ilici: Automobili jure prema tramvaju, pucnjava, Mercedes na krovu...

Snimanje filma Canary Black

 Jutarnji List/
Producenti filma su upozorili građane da u noćnim satima mogu očekivati eksplozije i zvukove pucnjeva te da se ne uznemiruju jer je riječ o filmskim scenama

Društvenim mrežama i WhatsApp grupama od jutros se šire spektakularne amaterske snimke sa snimanja akcijskog filma Canary Black u središtu Zagrebu. Na dvije koje su stigle i do redakcije Jutarnjeg lista vidi se potjera automobilima po Ilici u smjeru Trga bana Jelačića, dok ZET-ov tramvaj juri prema njima, nakon čega jedan od SUV-ova poleti u zrak i završi na boku uz trgovinu ZAKS uz golemi prasak.

Na drugoj se pak vidi kako auti jure Ilicom dok iz njih jedni pucaju po drugima.

S obzirom da je čitavo područje već noćima ograđeno Trg je potpuno prazan, a producenti su upozorili građane da u noćnim satima mogu očekivati eksplozije i zvukove pucnjeva te da se ne uznemiruju jer je riječ o filmskim scenama.

Canary Black jedna je od najvećih produkcija ikad u Zagrebu, a snimanje će na 130 lokacija trajati sve do kraja siječnja. Glavna zvijezda je Kate Beckinsale, a uz nju između ostalih glumi i naša mlada glumica Romina Tonković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:26