VEČERNJI FORMAT

Noviteti na N1 televiziji: Stiže dvosatni glavni adut na kojem će raditi dvoje iskusnih novinara

N1 televizija

 N1 Televizija
Bit će to svojevrsni pregled dnevnih događaja, točnije njihova analiza, predviđanje raspleta, a koji će popraćen i bogatom grafikom

Informativni kanal N1 predstavit će sutra u svom zagrebačkom sjedištu novitete na svom programu koji će startati u ponedjeljak 4. travnja.

Kako doznajemo, glavni adut im je novi dvosatni večernji format koji će se emitirati od 20 do 22 sata. Bit će to svojevrsni pregled dnevnih događaja, točnije njihova analiza, predviđanje raspleta, a koji će biti popraćen i bogatom grafikom.

Uređivanje emisije povjereno je Antoniju Zavadi, dok će je voditi Ivana Tomić koja je na N1 prešla prije nekoliko tjedana. Tomić je iskusna novinarka koja je na Novoj TV radila devet godina da bi se potom krenula baviti političkim odnosima s javnošću.

Programska shema N1 koji je u prošloj godini bio najgledaniji nezemaljski kanal po udjelu u gledanosti u Hrvatskoj, bit će obogaćena i drugim novitetima poput formata "Tajna svemira" te projektom praćenja izbora u Francuskoj i Mađarskoj, a plan im je i snažan razvoj u području digitela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:32