BOGAT PROGRAM

Novu godinu dočekat ćete uz TV? Evo što se nudi - A strana, filmski maraton, fešta pjevača...

Voditeljima Dušku Ćurliću i Ivanu Vukušiću u pomoć dolazi  ‘pomoćni voditelj’ Davor Gobac

Silvestarska noć na HTV-u počet će humanitarnim specijalom “Potjere” u 20.10 na Prvom programu

Za sve one koji su prve dane u novoj 2022. godini odlučili provesti u toplini svoga doma, RTL je pripremio raznovrsni novogodišnji program, koji starta filmskim maratonom na Silvestrovo, u sklopu kojeg u 20 sati prikazuju sinkronizirani animirani spektakl “Trolovi”.

image

Animirani spektakl 'Trolovi'

Slijedi romantična komedija “U dobrom društvu”, a od 23.45 sati vrijeme je za smijeh uz komediju “Svemogući Bruce”, u kojoj Jim Carrey, u ulozi nezadovoljnog televizijskog voditelja Brucea Nolana, na tjedan dana dobiva priliku igrati se Boga. Odmah nakon toga slijedi TV premijera SF trilera “Morgan”, u kojem su glavne uloge ponijeli Kate Mara, Anya Taylor-Joy, Rose Leslie i Michael Yare.

image

'Morgan'

Silvestarska noć na HTV-u počet će humanitarnim specijalom “Potjere” u 20.10 na Prvom programu, u kojem će, uz voditelja Joška Lokasa, snage s lovcima odmjeriti i Doris Pinčić, Ecija Ojdanić, Roko Sikavica i Mirna Mihelčić, a osvojeni iznos namijenjen je sisačkoj bolnici za kupnju uređaja za ultrazvuk srca. Zabavna večer uz HTV1 nastavit će se u 21 sat posljednjim ovogodišnjim talk showom “5.com s Danielom”, u kojem će Daniela Trbović raspričati, raspjevati i rasplesati Ninu Badrić i Enisa Bešlagića.

Potom počinje novogodišnje izdanje “A-strane”, u kojoj će se mladim pjevačima pridružiti Zorica Kondža, Vanna, Massimo, Goran Karan, Stanko Šarić i Najbolji hrvatski tamburaši, grupa Detour, Psihomodo pop, a voditeljima Dušku Ćurliću i Ivanu Vukušiću u pomoć je došao i “pomoćni voditelj” Davor Gobac. Glazbenu večer na HTV1 zatim će začiniti snimke koncerata “Split pjeva Mišu” iz 2019. godine, snimka Gibonnijeva koncerta na Prokurativama iz 2017., a prisjetit ćemo se i koncerta nikad prežaljenog Olivera u pariškoj Olympiji iz 2006. godine, te Massimova koncerta na Prokurativama iz 2018. godine.

Na HTV2 na programu su u silvestarskoj večeri filmovi “Dobar, loš, zao”, “Nedodirljivi”, “The Girl in the Spider’s Web”, te “Malena”.

image

Gledatelji Nove TV i ove će godine zakoračiti u Novu godinu uz posebnu novogodišnju emisiju, ‘I godina Nova 2022.’ Na fotografiji: Maja Šuput

Srđan Vrančić/Cropix

Na Novoj TV je emisija “I godina Nova 2022.” , uz glazbene nastupe Maje Šuput, Jelene Rozge, Željka Bebeka, Jasmina Stavrosa, Zlatka Pejakovića, Jole, Nede Ukraden, grupe Vigor i Šarmeri, Miroslava Škore, Uršule Najev. Zapjevat će i Samanta Kunšt, Lidija Bačić, Indira Vladić i grupa Polkaholiki iz Supertalenta.

image

Indira Vladić

Gledatelje će voditi i glumačka ekipa. Koga će sve utjeloviti glumci Uršula Najev, Filip Juričić, Fabijan Pavao Medvešek, Momčilo Otašević, Ljubomir Kerekeš i Elvira Aljukić, tek ćemo vidjeti. Nakon emisije “I godina Nova 2022.”, zabava na Novoj TV nastavlja se emisijom “S Novom do jutra”.

image

Jole

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 11:12