STIŽE NA NOVU GODINU

Objavljen trailer ponovnog okupljanja ekipe filma ‘Harry Potter‘, fanovi u ekstazi: ‘Rasplakala sam se‘

Harry Potter film

 Warner Bros./1492 Pictures/Afp/Profimedia
Retrospektiva kojom se slavi 20. godišnjica Harryja Pottera premijerno će biti prikazana na Novu godinu

Objavljen je prvi teaser za dugoočekivano okupljanje glumačke postave "Harryja Pottera", koje će se moći pogledati na HBO Max i Sky.

Retrospektiva kojom se slavi 20. godišnjica Harryja Pottera premijerno će biti prikazana na Novu godinu, a sadržavat će intervjue s glavnim zvijezdama filma o najpoznatijem čarobnjaku - Danielom Radcliffeom (Harry Potter), Rupertom Grintom (Ron Weasley) i Emmom Watson (Hermione Granger).

Njima će se pridružiti i Helena Bonham Carter, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Evanna Lynch i brojni drugi.

"Rasplakala sam se", "Napokon", "Ne mogu dočekati" - samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja.

"Prošli smo nevjerojatno putovanje od premijere prvog filma i svjedočili kako se pretvara u impresivan svemir koji je, u najmanju ruku, magičan. Retrospektivni specijal odat će počast svima kojima je ovaj kulturalni fenomen dotaknuo živote – od talentirane postave i ekipe koja je dala svoje sve za ovu filmsku franšizu, do fanova zbog kojih je svijet čarobnjaka živ i dvadeset godina kasnije", izjavio je Tom Ascheim, predsjednik studija Warner Bros.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:57