URNEBESNA KOMEDIJA

Održana premijera filma ‘Po tamburi‘, glumački ansambl predvode brojne regionalne zvijezde

Branko Uvodić

 Ranko Suvar/Cropix
U središtu priče je putovanje tamburaškog sastava ‘Aveti ravnice‘ na događaj na kojem su pogrešno optuženi za krađu glavne nagrade

Svečana premijera komedije Stanislava Tomića 'Po tamburi' održana je večeras u Branimir centru u Zagrebu, uoči početka prikazivanja filma u multipleksima i nezavisnim kinima diljem Hrvatske od 9.prosinca.

image

Momčilo Otašević

Ranko Suvar/Cropix
image

Miran Kurspahić i Asim Ugljen

Ranko Suvar/Cropix
image

Mia Dimšić

Ranko Suvar/Cropix

Film je na premijeri predstavio Branko Uvodić, a glavne uloge imaju Momčilo Otašević, Tijana Pečenčić i Stjepan Perić, dok u ostalim ulogama nastupaju Nikola Kojo, Branko Uvodić, Hrvoje Barišić, Primož Petkovšek, Damir Martinović – Mrle, Nives Ivanković, Hristina Popović, Miran Kurspahić i Ivanka Mazurkijević.

Na svečanoj premijeri prisustvovala su poznata glumačka lica - Jelena Perčin, Jagoda Kumrić, Konstantin Haag, Vladimir Posavec Tušek i ostali.

image

Premijera filma Po tamburi redatelja Stanislava Tomića

Ranko Suvar/Cropix
image

Nives Ivanković i Stanislav Tomić

Ranko Suvar/Cropix

'Po tamburi' je hrvatsku premijeru imao na ovogodišnjem Pulskom filmskom festivalu, a otad je prikazan na festivalima u Sloveniji, BiH i Njemačkoj, a nastao je u produkciji kuće Kaos (producent je Ivan Katić), te u koprodukciji kuća iz Makedonija (Krug Film), Slovenije (Supermarket) i Srbije (K12).

U središtu priče je putovanje tamburaškog sastava 'Aveti ravnice' na događaj na kojem su pogrešno optuženi za krađu glavne nagrade, a glumački ansambl predvode brojne regionalne zvijezde.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 06:08