PROŠIRENJE PONUDE

Odsad se online mogu gledati "Ne gledaj mi u pijat", "Mater", "Dnevnik Diane Budisavljević"...

Dnevnik Diane Budisavljević, film
 ZFF promo
Platforma www.croatian.film, koja okuplja domaće filmove kratkoga metra, proširuje sadržaj hrvatskim ostvarenjima svih formi i žanrova

Internetska platforma www.croatian.film, koja okuplja domaće filmove kratkoga metra, proširuje svoj sadržaj hrvatskim ostvarenjima svih formi i žanrova pa će tako publika odsad ovdje moći pogledati i pregršt domaćih naslova, među kojima su i festivalske uspješnice s nizom nagrada poput filmova "Ne gledaj mi u pijat" Hane Jušić, "Srbenka" Nebojše Slijepčevića, "Mater" Jure Pavlovića i "Dnevnik Diane Budisavljević" Dane Budisavljević.

Ova online platforma namijenjena promociji hrvatskog filma omogućuje gledanje filmova svugdje i u svakom trenutku, a ujedno djeluje i kao repozitorij filmskih naslova popraćenih ključnim novostima iz svijeta filma i festivala. Platformu je pokrenula Umjetnička organizacija Zagreb Film Festival kao svojevrsnu nadogradnju festivalskog nacionalnog natjecateljskog programa Kockice.

Baza se redovito nadopunjava svježim naslovima, pa tako trenutačno broji više od 200 kratkometražnih naslova. Proširenjem ponude na sve forme i žanrove hrvatskih filmskih ostvarenja croatian.film postat će središnja online lokacija za cjelokupnu hrvatsku kinematografiju. Kratki filmovi su besplatni, a srednjometražni i cjelovečernji filmovi moći pogledati uz naknadu koja će iznositi 16 kn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:33