IŠČEKIVANJE

Okupila se cijela glumačka ekipa druge sezone serije ‘Squid Game‘: Poznato i kad kreće snimanje

Squid Game

 /Netflix
O tome što je scenarist, redatelj i izvršni producent Hwang Dong-hyuk zamislio u drugoj sezoni megauspješnice, zasad nema ni riječi

Iz Netflixa su objavili da je popunjena glumačka postava za drugu sezonu jednog od najvećih hitova nastalih u okrilju te streaming platforme, južnokorejske serije "Squid Game". Na popisu je osam glumaca: Park Gyu-young, Jo Yu-ri, Kang Ae-sim, Lee David, Lee Jin-uk, Choi Seung-hyun, Roh Jae-won i Won Ji-an, koji su potpisali prve ugovore s produkcijom. Oni će se priključiti ekipi iz prve sezone koju čine Lee Jung-jae, Lee Byun-hun, Hwang Jun-ho i Gong Yoo. Također, četvero novih glumaca, Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Sung-hoon i Yang Dong-geun, predstavljeno je početkom lipnja na globalnom događanju za fanove Tudum.

image

Ekipa 2 sezone Squid Game na prvom čitanju scenarija

/Netflix

Ekipa se ovog tjedna okupila na prvom čitanju scenarija, a snimanje druge sezone počet će nakon ljeta. Autor i redatelj serije, te izvršni producent Hwang Dong-hyuk vodit će sve od prve do zadnje epizode. Ipak, nema nikakvih detalja o novim likovima niti o događanjima u drugoj sezoni. Većina prinova u seriji surađivali su s Hwangom na nekim drugim njegovim projektima.

Serija "Squid Game" na Netflix je stigla u listopadu 2021. godine i postala je, prema broju odgledanih sati - 2,2 mlijarde u svijetu tijekom prvih 13 tjedana - najgledanija serija svih vremena. Nedavno su u Netflixu, prema novim formulama kojima mjere gledanost izračunali da je prva sezona u cjelini odgledana 265,2 milijun puta.

Serija je osvojila šest nagrada Emmy 2022. godine, uključujući one za najbolje glumca u dramskoj seriji za Lee Jung-jaea, te za najbolju režiju dramske serije za Hwanga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 08:48