SPORT CRIME

OPATIJA I RIJEKA POSTALI MJESTO POPRIŠTA ZLOČINA Na Kvarneru potraga za ubojicom novoj seriji

Igralište srednje škole u Opatiji u nedjelju se pretvorilo u najstrašnije poprište zločina.

U potragu za ubojicom krenula su talijanske tv zvijezde Luca Tramontin i Daniela Scalia, koji će od nedjelje do utorka na području Opatije i Rijeke snimati prvu epizodu serije “Sport Crime”, švicarske producentske kuće “Polivideo”. Serija će biti jedinstven spoj sporta i kriminalističkog žanra, prepuna akcije, opasnosti, psihologije, glazbe i humora, a prva epizoda snimat će se još i na opatijskoj šetnici, u riječkom kafiću, opatijskom restoranu, bazenu vaterpolo kluba “Primorje” u Rijeci, te u lučici Sportsko-ribolovnog društva na riječkoj Kantridi.

Glavni likovi serije “Sport Crime” su detektivi “Seam Agency” iz švicarskog Lugana, racionalna Dani i akciji skloniji Dabs, koje će glumiti Luca Tramontin (50) i Daniela Scalia (39).

- U prvoj epizodi serijala, koja se ovih dana snima na području Kvarnera, objasnit će se kako su se Dani i Dabs odlučili na osnivanje agencije koja štiti temeljne vrijednosti sporta - kaže Luca Tramontin, bivši profesionalni ragbijaš, a sadašnji komentator na Eurosport International i SBS Australia, koji je skupa s Danielom Scaliom ujedno i producent i scenarist ove serije, te jedan od glavnih glumaca.

- U glavnoj ulozi zapravo će biti sport i sportaši - dodaje Tramontin, koji se za snimanje na Kvarneru odlučio zbog njegova prekrasnog krajolika, ali i emotivne povezanosti s ovim dijelom Hrvatske koji od 1968. godine, otkako je bio dječak, redovito posjećuje, a i sada dolazi barem dva-tri puta godišnje.

Uz Lucu Tramontina i Danielu Scaliu u “Sport Crimeu”, koji će se osim u Hrvatskoj snimati i u Švicarskoj, glume još i Xena Županić, labinska glumica koja već godinama živi u Italiji, te talijanski glumac Nino Castelnuovo (79), publici poznat iz filmova poput “Cherbourški kišobrani”, “Engleski pacijent”, “Rocco i njegova braća”...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 08:34