DOBRA ZABAVA

Otkriveni parovi showa ‘Zvijezde pjevaju‘: ‘Jedan nediscipliniran i loš učenik teško ‘gađa‘ tonove‘

Zvijezde pjevaju

 Dario Njavro/Zvonimir Ferina/ Hrt
Iz pouzdanih izvora doznajemo da Mario Battifiaca na svaku probu stiže noseći u rukama Zlatni Studio

Nova, deseta sezona showa 'Zvijezde pjevaju' vraća se na male ekrane 19. ožujka, a u njoj ćemo po prvi put moći navijati za jedan muško-muški i jedan žensko-ženski vokalni par. To su Mario Lipovšek Battifiaca i radijski voditelj Robert Ferlin, te Ivana Kindl i komičarka Marina Orsag. I dok Ivana hvali Marinu kao vrsnu pjevačicu, koja sjajno intonira i vrijedno uči, doznajemo da slična idila ne vlada i kad su muškarci u pitanju.

Naime, iz pouzdanih izvora doznajemo da Battifiaca na svaku probu stiže noseći u rukama Zlatni Studio, kojeg je na dodjeli nagrada Jutarnjeg lista osvojio Ferlinu ispod nosa. Ferlin mu, kažu nam, ne ostaje dužan i govori mu kako mu je napokon drago da se zna tko je prava zvijezda, a tko tek mentor. Također, od izvora bliskih Battifiaci doznajemo da je Ferlin, za razliku od Marine Orsag koju mentorira Ivana Kindl, nediscipliniran i loš učenik koji tonove 'gađa' s mnogo poteškoća.

image

Robert Ferlin i Mario Battifiaca

Dario Njavro/Hrt
image

Areta Ćurković i Goran Bošković

image

Marko Braić i Gina Damjanović

Zvonimir Ferina

Osim njih četvero u ovoj sezoni gledat ćemo još i glumicu Aretu Ćurković i Gorana Boškovića, redatelja i scenarista Marija Kovača i Lu Jakelić, radijsku i televizijsku voditeljicu Maju Ciglenečki i Stjepana Lacha, televizijskog autora i voditelja Antuna Ponoša i Laru Antić Prskalo, glumicu Ivu Jerković i Ivu Amulića, te glumca Marka Braića i Ginu Damjanović.

image

Antun Ponoš i Lara Antić Prskalo

Dario Njavro/Hrt
image

Ivana Kindl i Marina Orsag

Dario Njavro/Hrt
image

Lu Jakelić i Mario Kovač

Dario Njavro/Hrt

Parove će ocjenjivati žiri u sastavu Zorica Kondža, Danijela Martinović, Jurica Pađen i Marko Tolja. Pripreme su već počele, a raspjevane zvijezde i njihove učitelje ove ćemo sezone slušati u atraktivnim žanrovima, od popa, rocka i countryja preko rock'n'rolla i balade do funka, dancea i novog vala.

image

Maja Ciglenečki i Stjepan Lach

Dario Njavro/Hrt
image

Ivo Amulić i Iva Jerković

Dario Njavro/Hrt

Redatelj nove sezone bit će Tihomir Žanr, scenarist je Alen Đurica, voditelji Barbara Kolar i Duško Ćurlić a urednica Uršula Tolj koja kaže:

- Deseta sezona omiljenog pjevačkog showa ponovno ide uživo a moći čete je pratiti i na HRT-ovom yoputube kanalu, na platformi HRTi, kao i na našim društvenim mrežama i webu hrt.hr. Jako sam sretna što za razliku od prošle sezone ponovo idemo uživo, a drago mi je i da smo uveli novosti u sastavu parova, jer su i prije početka emisije ovaj naš žensko-ženski i muško-muški par dočekani s velikim zanimanjem - kaže Uršula Tolj, koja ističe da se i sama ugodno iznenadila kada je čula kako dobro pjevaju pojedine zvijezde nove sezone showa 'Zvijezde pjevaju'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. ožujak 2024 02:13