‘A TEK KOSTIMOGRAFIJA‘

Ovo je možda i najgori Netflixov film. Grozan je kič. Ne razumijem kako može biti na prvom mjestu

Chad Michael Murray i Brooke Shields u ‘Nevjestinoj majci‘ 

 Supplied By Lmk/landmark/profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia
Sve u filmu ‘Nevjestina majka‘ zaudara na kičeraj, pa i zanosne lokacije u Tajlandu, a kakva je kostimografija, možete samo zamisliti

Dosad se koliko toliko cijenila preporuka kad neki film izbije na prvo mjesto Netflixove top liste. No "Nevjestina majka" srušila je kredibilnost takvih aduta. Nekad smo imali "Nevjestina oca", najprije sa Spencerom Tracyjem, zatim sa Steveom Martinom, sve se to dalo gledati, jer je bilo dobro režirano, a i glumci su bili odlični, no ovdje gotovo ništa ne valja. Bit ćete zbunjeni kako danas izgleda nekad najzanosnija tinejdžerica Brooke Shields, ona je ta kojoj će kći (Miranda Cosgrove) saopćiti da se udaje za dečka (Sean Teale) s kojim je već neko vrijeme u vezi. Problem je što je njegov otac (Benjamin Bratt) majčina bivša simpatija s fakulteta i njihova romansa raspala se s puno gorčine.

Sve u filmu zaudara na kičeraj, pa i zanosne lokacije u Tajlandu, a kakva je kostimografija, možete samo zamisliti. Film je režirao Mark Waters, čiji je probojni film "House of Yes" s Parker Posey svojedobno bio senzacija na Sundanceu, a kako su poslije uslijedili "Šašavi petak" s Jamie Lee Curtis i Lindsay Lohan i "Zločeste djevojke" opet s Lohanicom, Rachel McAdams i Amandom Seyfried, činilo se da je on novi kralj holivudske komedije.

Ipak, ništa od toga, u međuvremenu je potpisao gomilu bezvezarija, a jedna od njih je "Nevjestina majka".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. lipanj 2024 11:57