‘A WEEKEND AWAY‘

Pogledajte najavu za napeti Netflixov triler, prepun je kadrova Splita: Ulogu ima i naš Amar Bukvić, evo što je poručio

Isječak iz filma 'The Weekend Away'

 Youtube/Netflix
Film je opisan kao vrlo napeti psihološki triler u kojem dvije prijateljice stižu na odmor u Hrvatsku koji pođe strahovito po zlu

Netflix je objavio trailer za novi film koji je dobrim dijelom sniman u Hrvatskoj i obiluje kadrovima iz Splita, piše Novi list.

Pitanjem 'Prvi put ste u Hrvatskoj?' i odgovorom 'Da, predivno je', započinje trailer za Netflixov film 'The Weekend Away'.

Film je opisan kao vrlo napeti psihološki triler u kojem dvije prijateljice stižu na odmor u Hrvatsku koji pođe strahovito po zlu. Naime, kad jedna od prijateljica nestane bez traga, druga mora dokazati svoju nevinost pri čemu se, usput, otkrivaju mnoge mračne tajne.

Režiju potpisuje Kim Farrant, a scenaristica je Sarah Alderson, autorica istoimene knjige na kojoj se film temelji.

U glavnoj ulozi pojavljuje se Leighton Meester (Beth), najpoznatija po ulozi Blair Waldorf u seriji Tračerica, a ostatak glumačke ekipe čine Christina Wolfe (Kate), Ziad Bakri (Zain) i Luke Norris (Rob).

Ulogu u filmu ima i hrvatski glumac Amar Bukvić koji je na svom Instagram profilu s pratiteljima podijelio vijest da je radio na filmu, napisavši da je 'vrlo uzbuđen'.

U traileru se pojavljuje i hrvatski glumci Iva Mihalić i Adrian Pezdirc.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 17:14