GLUMI DIRIGENTA

Pogledajte transformaciju Bradleyja Coopera za novi film: ‘Zar je to on, tako sijed, star i debeo?‘

Pomoću protetike, Bradley Cooper će utjeloviti Leonarda Bernsteina u starijim danima.

 Netflix/
Cooper će Leonarda Bernsteina glumiti u svim fazama života, od njegove mladosti pa sve do 1990. godine kad je preminuo od infarkta

Sudeći prema prvim fotografijama iz Netflixove biografske drame “Maestro”, Bradley Cooper se u potpunosti transformirao u cijenjenog brodvejskog skladatelja Leonarda Bernsteina, piše Page Six.

Sama radnja filma pokriva period od 30 godina, a Cooper će glumiti Bernsteina od njegove mladosti, pa sve do 1990. godine, odnosno, smrti kojoj je prethodio srčani udar uzrokovan zatajenjem pluća.

image

Carey Mulligan i Bradley Cooper

Netflix/

Na jednoj od promotivnih fotografija, zajedno sa svojom kolegicom Carey Mulligan, Oscarom nominirana zvijezda vjerno prikazuje pokojnog skladatelja "West Side Storyja" u mlađim danima.

"Maestro" se snima posljednjih nekoliko mjeseci i u kina bi trebao stići 2023. godine.

Cooper je napisao scenarij sa Joshom Singerom, Oscarom nagrađenim piscem za "Spotlight". Slavni filmaši Martin Scorsese i Steven Spielberg producenti su drame, a ovog je siječnja u emisiji "The Late Show with Stephen Colbert" otkrio da je kao dijete bio "opsjednut" dirigiranjem i proveo je "stotine sati" vježbajući tu vještinu.

image

Bradley Cooper

Stephen Lovekin/bei/Shutterstock Editorial/Profimedia/Stephen Lovekin/bei/Shutterstock Editorial/Profimedia

- Steven Spielberg je to znao i zato me zvao - podijelio je Cooper s medijima, također napominjući da ga je nagrađivani redatelj zamolio da glumi Bernsteina, a zatim da režira film nakon što je vidio Cooperov rad na filmu “Zvijezda je rođena”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 06:09