NOVA SERIJA

Prve nastavke nove humoristične serije 'Ko te šiša' na HRT-u prosječno pratilo 300 000 gledatelja

 HRT
 

Prva četiri nastavka nove humoristične serije Hrvatske radiotelevizije (HRT) Ko te šiša, koja se prikazuje na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) u udarnome terminu nedjeljom od 20.05, prosječno je pratilo 7,2 % opće populacije (AMR), odnosno približno 300 000 gledatelja, uz prosječni ostvareni udio u gledanosti od 14,87 % te doseg od čak 566 973 gledatelja, priopćili su iz te televizijske kuće.

HRT

Gledatelje je privuklo i posebno, božićno izdanje nove serije koju je 25. prosinca prošle godine putem Hrvatske radiotelevizije pratilo 6,58 % opće populacije (AMR), uz ostvareni udio u gledanosti od 17,41 % te doseg od 400 229 gledatelja, pokazuju službeni podaci o gledanosti agencije AGB Nielsen. Gledatelji su se u kratkome vremenu zbližili s likovima Božice, Lili, Sanje, Žigmunda, Iveka i Mateka prateći njihove odnose i životne situacije, a u nedjelju 4. veljače na redu su i njihove nove zgode.

HRT

Naime, pobjeda na gradskim izborima, prema Božičinu dubokome uvjerenju, prava je prilika da se na najbrži način dođe do novca i moći. Dakako, osoba koja ima izgleda za pobjedu mora imati i neke karakterne osobine koje mogu doprijeti do srca birača, mora to biti osoba krivudavih načela i upitnoga morala te ne previše pametna i podložna sugestiji. Ukratko, kandidirati se mora Joža. Uzbudljivo će biti i u nedjelju 11. veljače kad će popularni likovi poći na audiciju. U salonu Unisex Božica pojavio se uspješan menadžer Chance, koji traži nove glazbene talente. Matek će rado iznajmiti svoj prostor za predstojeću audiciju, a svoju priliku vide gotovo svi u kvartu, od Lili i Mateka do Žigija i Iveka.

HRT

Dvadeset je nastavaka HRT-ove humoristične serije Ko te šiša za potrebe javnoga medijskog servisa snimila produkcijska tvrtka Plavi film. Glavne uloge tumače Ksenija Marinković, Jadranka Đokić, Željko Duvnjak, Žarko Potočnjak, Mislav Čavajda, Robert Ugrina, Jasmin Telalović, Sara Stanić i drugi. Scenarij potpisuju Petra Venier, Dijana Merdan, Branko Ružić i Koraljka Meštrović, redatelji su Aldo Tardozzi i Igor Šeregi, producent je Igor Vukov, a urednica Jasmina Božinovska Živalj.

HRT

Sve propuštene i buduće nastavke humoristične serije Ko te šiša osim na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) nedjeljom u 20.05 gledatelji mogu pratiti i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 04:51