DODJELA EMMYJA

Prvo veliko holivudsko događanje od početka koronakrize bit će - virtualno

 Farrell/bfa/rex/shutterstock
‘Kao što ste vjerojatno pretpostavili, nećemo vas moliti da dođete u Microsoft Theatre u centru LA-a 20. rujna‘ stoji u pismu

Nakon objave nominacija za nagradu Emmy, uslijedilo je novo iznenađenje!

Ovogodišnja dodjela Emmyja bit će održana - virtualno.

image
Mark Ralston

Izvršni producenti Emmyja, uključujući domaćina Jimmyja Kimmela, poslali su pismo nominiranima, piše Variety, u kojem ih obavještavaju da će ovogodišnja ceremonija zbog aktualne pandemije Covida-19 biti virtualna, stoga traže od njih da se pripreme za sudjelovanje od kuće ili gdje god žele biti.

Dodjela nagrada Emmy, televizijskog ekvivalenta Oskara, održat će se u posebnim uvjetima 20. rujna, ujedno, bit će to prvo veliko holivudsko događanje od početka koronakrize.

image
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

“Kao što ste vjerojatno pretpostavili, nećemo vas moliti da dođete u Microsoft Theatre u centru LA-a 20. rujna. Ove godine, to će i dalje biti najveći event TV industrije... ali mi ćemo doći k vama!", stoji u pismu.

"Sastavljamo vrhunski tim tehničara, producenata i pisaca koji će usko surađivati s Jimmyjem Kimmelom te s vama i vašim timom kako bismo osigurali da možemo snimati s vama (i vama voljenim osobama ili s kim god ste odabrali biti) u vašem domu ili na drugom mjestu po vašem izboru. Napravit ćemo da sve izgleda fantastično - istražujemo vrhunsku tehnologiju da bismo mogli koristiti dobre kamere i osvjetljenje i veselimo se suradnji s vama kako bismo proizveli vaše jedinstvene trenutke 'na ekranu'", napisali su.

image
Mark Ralston

Producenti ove 72. po redu dodjele Emmyja i dalje razmišljaju o specifičnostima, poput elemenata koji će se održavati uživo te hoće li pobjednici biti prethodno obaviješteni o svom trijumfu.

"Dok ABC i Televizijska akademija nastavljaju s formuliranjem planova za televizijsko emitiranje dodjele Emmyja, producenti su poduzeli proaktivni korak kako bi već sada kontaktirali neke nominirane te kako bi ih obavijestili o namjeri stvaranja live emisije koja je i slavljenička i sigurna. Radujemo se dijeliti informacije s vama u narednim tjednima, jer učvršćujemo naše planove za najveću noć televizije", poručuju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:23