ZELENI I JANA

Rade kao animatori na seks chatu u opskurnoj agenciji i zavode na internetu pod lažnim identitetom Slatke Simone...

Scena iz filma

 Promo
‘To je film o ljudima koji se zaljubljuju tipkajući i vole se u virtualnim svemirima, a da se nikada nisu vidjeli‘ rekao je Igor Mirković

Redatelj Igor Mirković vraća se na velika platna s dugometražnim igranim filmom "Slatka Simona", kojem je i scenarist. Nastao u produkciji Ivana Maloče (Interfilm), triler smješten u zavaravajući svijet cyber-sexa najavljen je uz prvu video najavu i plakat. U filmu glavne uloge igraju Maja Jurić, Tina Keserović, Toma Medvešek i Jerko Marčić, a u distribuciji Duplicata u domaća kina dolazi u veljači 2024. godine.

"To je film o ljudima koji se zaljubljuju tipkajući i vole se u virtualnim svemirima, a da se nikada nisu vidjeli. Sasvim sigurno nikada niste vidjeli sličan film na našem jeziku, a mislim da ni oni koji znaju što sam dosad radio nikada ne bi očekivali ovakav film", kazao je redatelj Igor Mirković.

U trileru "Slatka Simona", glavni junaci su Zeleni (Toma Medvešek) i Jana (Tina Keserović), koji rade kao animatori na seks chatu u opskurnoj agenciji i zavode na internetu pod lažnim identitetom Slatke Simone (Maja Jurić). Tajanstveni klijent Bobo (Jerko Marčić) upleo se u mrežu Simone: opsesivno joj šalje poruke i na kraju poželi stvarnu vezu s njom. "Doista sam upoznao ljude koji su radili na takvim poslovima i njihove priče bile su mi inspiracija. Možda će djelovati nevjerojatno ili pretjerano, ali da – one se u zbilji događaju," kaže Mirković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:06