BIJELI LOTOS

Radnja prve sezone odvija se na Havajima, druge na Siciliji. Evo kamo nas vodi treća sezona HBO-ove serije

Jennifer Coolidge i Jon Gries u HBO Max seriji Bijeli lotos, druga sezona

 Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia
‘Prva sezona stavlja fokus na novac, druga na seks. Mislim da bi treća sezona mogla dati satirični i zabavni pogled na smrt i istočnjačku religiju i duhovnost‘

Radnja HBO-ove crnohumorne serija "Bijeli lotos" (The White Lotus), čije su prve dvije sezone sakupile čak deset nagrada Primetime Emmy Awards te dva Zlatna globusa (uključujući nagrade za najbolju limitiranu ili antologijsku seriju te najbolju glumicu u sporednoj ulozi - Tanyje McQuoid - za Jennifer Coolidge), u prvoj je sezoni bila smještena na Havajima, u drugoj na Siciliji, a lokacija treće će, otkriva Variety, biti Tajland.

Prve dvije sezone snimane su u odmaralištima Four Seasons na Havajima te u Italiji pa bi se, piše Variety, treća sezona mogla odvijati na jednom od četiri posjeda luksuznog hotelskog lanca u Bangkoku, Chiang Maiju, Koh Samuiju te Zlatnom trokutu.

HBO je navode odbio komentirati.

"Prva sezona stavlja fokus na novac, druga na seks. Mislim da bi treća sezona mogla dati satirični i zabavni pogled na smrt i istočnjačku religiju i duhovnost. Čini se da bi to otvorilo bogatu paletu opcija za još jednu sezonu "Bijelog lotosa", komentirao je idejni tvorac serije Mike White.

Produkcija treće sezone još nije započela, no vjeruje se da će nova sezona donijeti i brojna nova lica, kao što je to bio slučaj s drugom sezonom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:15