SUPERTALENT

Sa samo 9 godina ostala je bez oca, a njezin talent je zapanjujuć: ‘Mislim na tatu dok treniram‘

Deborah Opačak

 Nova Tv
9-godišnja Deborah Opačak oduševila je žiri ‘Supertalenta‘ fit kidom kojim se bavi tek godinu dana

U večerašnjoj emisiji „Supertalenta“ prolaz za svoj nastup dobila je i 9-godišnja Deborah Opačak koja se fit kidom bavi tek godinu dana, a na pozornici je izvela koreografiju prepunu zahtjevnih akrobatskih elemenata.

U show je došla u pratnji svoje majke, dvije sestre i dva brata, koji su je bodrili iza pozornice. Tata joj je nažalost preminuo.

"Mama i tata su me naučili ono najvažnije u životu, da budem skromna, poštena .Tata mi jako nedostaje i često mislim na njega dok treniram", rekla je Deborah prije nego što se pojavila na pozornici.

image

Deborah Opačak

Nova Tv

„Ja sam šefica ponekad“, izjavila je prije nastupa.

Članovi žirija rastopili su se čim su je ugledali, a svi su bili oduševljeni njezinim talentom.

Janko je zaključio da je izuzetno talentirana.

„Dodatno me još impresioniralo to da si imala hrabrosti sama doći na ovu pozornicu s devet godina i pokazati nam ovako zeznutu i dosta dugu točku. Samo nastavi s treninzima i nebo je granica!“, dodao je.

"Meni ti je ovo bilo presuper, ako uzmemo u obzir da imaš devet godina i da ovo radiš godinu dana, onda sam sigurna da u Hrvatskoj ne postoji netko bolji od tebe u fit kidu, a ni u ovom Supertalentu, vidim koliko se trudiš", poručila joj je Martina Tomčić.

"Bila si izuzetno dobra, top, top, pogotovo me se dojmilo kad si napravila sklek na jednoj ruci, veselim se sljedećem nastupu", komentirao je Davor Bilman.

image

Deborah Opačak

Nova Tv
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 19:29