UBOD NA PREMIJERI

SACHA BARON COHEN 'Nema šanse daosvojimo bilo kojeg Oscara ove godine, pa smo uzeli dva crna glumca'

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 22: Mark Strong and Sacha Baron Cohen attend the World premiere of "Grimsby" at Odeon Leicester Square on February 22, 2016 in London, England. (Photo by Anthony Harvey/Getty Images)
 Anthony Harvey / Getty / 2016 Getty Images
Cohen nije mogao odoljeti da se na svoj način ne osvrne na ovogodišnji prevladavajući prijepor oko dodjela nagrada Oscar, za koje su mnogi primjetili da će proći u "bijelom tonu"

Sinoć u Londonu održana je premijera najnovijeg filma komičara Sache Barona Cohena u kojem glumi Nobbyja, nogometnog huligana koji se udružuje sa Sebastianom (glumi ga Mark Strong), opasnim agentom MI6, da zaustavi veliki teroristički napad.

Na premijeri filma 'Grimsby' kojeg je režirao Louis Leterrier, pojavila se i Penelope Cruz, a Cohen nije mogao odoljeti da se na svoj način ne osvrne na ovogodišnji prevladavajući prijepor oko dodjela nagrada Oscar, za koje su mnogi primjetili da će proći u "bijelom tonu". Svih 20 nominicija u četiri glumačke kategorije ispunjene su bjelcima, i to već drugu godinu zaredom.

2016 Getty Images

Sacha Baron Cohen na premijeri filma 'Grimsby' u Londonu (foto: Getty)

Optužbama za rasizam u vrhu hollywoodske industrije Sacha Baron Cohen dosolio je sinoć izjavom: "Nema šanse da osvojimo bila kojeg Oscara ove godine, zato smo odlučili uzeti dva crna glumca".

Trailer filma

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:52