PROMOCIJA ISTRE

SALMA HAYEK, RYAN REYNOLDS I SAMUEL L. JACKSON STIŽU U ROVINJ? Potvrđeno snimanje nastavka holivudskog hita, zvijezde se očekuju već u travnju

 Danny Moloshok/Lucy Nicholson/Reuters / Srđan Vrančić/Cropix

Nastavak uspješnog akcijskog filma iz 2017. ‘The Hitman's Bodyguard’, odnosno ‘Čuvaj me s leđa’ snimat će se u Rovinju. Potvrdio je to za Glas Istre rovinjski gradonačelnik Marko Paliaga koji je otkrio da će za potrebe snimanja biti izgrađen filmski kamp u staroj Mirninoj hladnjači i oko nje.

To, naravno, znači da će istarski grad ispuniti brojna filmska ekipa, a nagađa se da bi se mogla pojaviti i velika glumačka imena poput Samuela L. Jacksona, Salme Hayek i Ryana Reynoldsa. Oni su glumili u prvom dijelu, no hoće li na ovim lokacijama snimati i drugi dio, još nije poznato.

- Mogu potvrditi da je Grad obavio sve potrebno i ponudio pomoć za snimanje. Prema izdanim dozvolama, snimanje bi trebalo započeti već početkom travnja i potrajati mjesec dana - rekao je Paliaga.

Filmska ekipa će odsjesti u najboljim Maistrinim hotelima, doznaje Glas Istre. Pretpostavlja se da će dio njih spavati u Loneu, a dio u novom Grand Park Hotelu.

Producentski i distribucijski studio Lionsgate s prvim je filmom uprihodio lijepu svotu novca. ‘The Hitman's Bodyguard’ imao je budžet od relativno skromnih 30 milijuna dolara, na koncu zaradivši više od 175 milijuna dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:22