BOGAT PROGRAM

Sjajan blockbuster vikend na AXN Adriji: Stiže filmski maraton prepun komedija, akcija, trilera i drama

Film ‘Suze boga sunca‘

 Archives du 7eme Art/Photo12 via AFP
Subotnje filmsko jutro započet će animiranim hitom ‘Angry Birds‘, a slijede klasik ‘Suze boga sunca‘ i poznata drama ‘Prije ponoći‘

Za posljednji vikend studenoga, ali i kao svojevrstan predah od Svjetskog prvenstva, AXN Adria pripremio je filmski maraton prepun komedija, akcija, trilera i drama koje su vladale kinima i zaradile na stotine milijuna dolara.

Subota, 26. studenoga

Subotnje filmsko jutro započet će animiranim hitom "Angry Birds" u 7:55 sati, a nastavlja se klasikom "Suze boga sunca" s Bruceom Willisom u 9:40, dok će podne zaokružiti poznata drama "Prije ponoći" u kojoj glavne role igraju Ethan Hawke i Julie Delpy.

Urnebesna komedija "Najgora noć u životu" u kojoj se Elizabeth Banks nađe u gužvi Los Angelesa nekoliko sati prije izuzetno važnog intervjua za posao na rasporedu je u 14:15, a nakon nje slijede "Terminator: Spasenje" u 16:10 te "Crno zlato", akcijska avantura s Antonijem Banderasom u glavnoj ulozi u 18:20.

Večernji program započinje u 21:00 sat premijerom njemačke krimi-drame "Nick: Off Duty", nakon koje zaredom dolaze čak tri velika hita Denzela Washingtona: "2 igrača" u 23:35 te "Pravednik" i "Pravdenik 2" u 01:35, odnosno 03:35.

Nedjelja, 27. studenoga

Nedjelja započinje jednim od najpoznatijih akcijskih naslova 90-tih, "Posljednji akcijski junak" na programu je točno u 7:35, a nastavlja se komedijom "Nacionalna sigurnost" s Martinom Lawrenceom u glavnoj ulozi. Hit "Murjaci s klupe", odlična buddy-buddy akcija koju donose Mark Wahlberg i Will Ferrell na rasporedu je u 11:45, dok će plesna drama "Krv i ples: Povratak" početi u 13:50.

Odlični naslovi, triler Roberta De Nira "Dobri pastir" s Mattom Damonom i Angelinom Jolie krenut će u 15:35 sati, a "Savršeni stranac" s Bruceom Willisom i Halle Berry u 18:55. Večernji program rezerviran je za dva SWAT filma. "Specijalci" počinju u 21:00, a "Specijalna jedinica: Ognjeni boj" u 23:20, dok za sam kraj vikenda stižu dva akcijska klasika Roberta Rodrigueza - "El Mariachi" u 01:05 te "Bilo jednom u Meksiku" u 02:25, kao i horor "Karantena" koji je na rasporedu u 4 sata ujutro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:17