NAJLUĐA IDEJA DO SADA

'SKOČIT ĆU S MOSTA AKO OVO PROPADNE!' Woody Harrelson priprema film koji će se istovremeno snimati i prikazivati u 500 kina

 Mark Blinch / REUTERS

Ovo se precizno može nazvati ludilom, komentirao je za Entertainment Weekly glumac Woody Harrelson svoj redateljski prvijenac 'Lost in London'. Prema njegovoj zamisli, film će se prenositi uživo u više od pet stotina kinodvorana tijekom samog snimanja! "Nitko nikada nije bio toliko glup, sve do sada", rekao je Woody Harrelson.

Snimanje filma započinje u Londonu 20. siječnja u 2 sata ujutro, sa istovremenim prikazivanjem u SAD-u u 21 sat na istočnoj obali i 18 sati prema pacifičkoj vremenskoj zoni. Film će, dakako, biti snimljen u jednom kadru, bez prekida i montaže.

Harrelson je film opisao kao "duboku komediju samopropitivanja" o "jednoj od nagorih noći mog života". Radnja filma inspirirana je stvarnim događajem iz 2002. kada je glumac proveo noć u policijskoj ćeliji nakon što je uništio unutrašnjost taxy vozila koje ga je pokupilo nakon noćnog provoda u klubu u londonskom Sohou. Harrelsona je na koncu uhitila policija nakon potjere za drugih taxyjem u kojem je bježao.

U filmu će se uz 30-ak glumaca pojaviti Owen Wilson i Willie Nelson. Ukoliko mu projekt propadne, Harrelson je obećao da će skočiti s mosta Waterloo u centru Londona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 16:52