OD 17. VELJAČE

Stiže crnohumorna hit serija o vidovnjacima u Los Angelesu, u njoj glumi i Isabella Rossellini

Prizor iz serije
 Axn Adria
Mračan pogled na 2000 godina staru povijest vjerovanja i prijevara donose autor Les Bohem i izvršni producenti ‘Breaking Bada‘

"Vidovnjak", nova crnohumorna serija, stiže premijerno na AXN Adriju 17. veljače. Od autora Lesa Bohema i izvršnih producenata serijala "Breaking Bad" dolazi mračan pogled na svijet vidovnjaka u Los Angelesu i 2000 godina staru povijest vjerovanja i prijevara.

Charlie Haverford bivši je mađioničar i prevarant u čijem vlasništvu je niz "prodavaonica sudbine", uz koje se bavi i ugovaranjem građevinskih poslova za obitelj koja kontrolira taj posao u većem dijelu Los Angelesa.

Kad udarac u glavu bijesnog dečka klijentice presiječe seansu hipnoze tijekom audicije za novog "vidovnjaka", čovjek čiji se cijeli život temelji na prijevari počinje vidjeti i osjećati neke vrlo stvarne i temeljne istine.

Charliejeva supruga Linda bolesna je i umorna od njihova osrednjeg života i želi se odvojiti od Fonsa, samohranog oca koji upravlja vidovnjačkim carstvom obitelji Marks te kontrolira Haverfordovu budućnost.

image
Prizor iz serije
Axn Adria

Glavne uloge u "Vidovnjaku" tumače Jeffrey Donovan (poznat po rolama u "Fargu" i "Sicariu") kao Charlie Haverford, KaDee Strickland (ponajviše poznata iz serije "Privatna praksa") kao Linda Haverford te Angus Sampson kao Fonso Marks. Ritu, lukavu, zavodljivu i sadističku majku iz klana Marks odlično je odigrala legendarna Isabella Rossellini.

Prva sezona sadrži 10 epizoda, a premijerno će se moći pogledati od 17. veljače u tjednom terminu srijedom od 21:55 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:01