INTRIGANTNI TRAILERI

Stižu dvije filmske poslastice: 150 milijuna ljudi u 24 sata pogledalo trailer za dugo iščekivani hit

Scena iz filma Avatar: The Way of Water

 Profimedia
Prvi ‘Avatar‘ još je uvijek film s najvećom zaradom u kinima u povijesti, s 2,84 milijarde dolara, a nastavak se čeka već 13 godina

Prvi trailer za željno iščekivani film Jamesa Camerona, 'Avatar: The Way of Water', u prva 24 sata od objave na internetu (tijekom vikenda bio je premijerno prikazan u nekim američkim kinima) prikupio je gotovo 150 milijuna pregleda. Prema podacima iz Disneya i 20thCenturyja, samo u Kini prvi najavni filmić za "dvojku" pogledalo je 23 milijuna ljudi. Prešišali su tako i sve nedavne adute koji su publiku mamili efektnim teaserima poput onih iz franšize Ratova zvijezda, uključujući i 'Ratove zvijezda: Uspon Skywalkera'.

Nastavak Avatara, koji u kina stiže 16. prosinca, 13 godina od prve priče koja je očarala globalnu publiku, vraća na veliko platno svijet Na'vija, Pandoru, Sama Worthingtona kao Jakea Sullyja i Zoe Saldañu kao Netiri koji u tom čarobnom svijetu pokušavaju osigurati budućnost za svoju obitelj i narod. Vraćaju se i Sigourney Weaver kao dr. Grace Augustine i Stephen Lang kao pukovnik Miles Quaritch. U priču ulaze i nove velike zvijezde, Vin Diesel i Kate Winslet. Avatar je i dalje film s najvećom zaradom svih vremena na svjetskim kino blagajnama s 2,84 milijarde dolara.

image

Avatar: The Way of Water

20th Century Studios/planet/Planet/Profimedia

Istovremeno objavljen je i jedan drugi intrigantni trailer, onaj za novi animirani film o South Parku, 'South Park: The Streaming Wars'. On, doduše, nema 150 milijuna, nego oko 150 tisuća pregleda u prvom danu od objave, ali je primamljiv u tipično southparkovskom stilu.

Kako je jedan američki filmski kritičar napisao, Trey Parker i Matt Stone, autori South Parka, ne boje ugristi ruku koja ih hrani pa šefovi Paramounta+ možda osjećaju laganu nervozu zbog najave filma koji u naslovu spominje ratove streamera. Film na tu platformu stiže 1. lipnja. Treći je to od 14 planiranih posebnih projekata ove dugovječne crtane franšize, nakon prošlogodišnjih 'South Park: Post Covid' i 'South Park: Post Covid: The Return of Covid.'

image

Najava za film South Park: The streaming wars

Paramount+

Trailer od 15 sekundi, u kojem su samo tri sekunde scena iz filma u kojima Cartman plače u stvari ne govori ništa. Autori tu priskaču u pomoć s objašnjenjem nakon kojeg i dalje ništa nije jasno: "Cartman se s mamom nadmeće u pokazivanju snage volje, a istovremeno se odvija epski sukob koji prijeti samom postojanju South Parka."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 18:23